Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Παρακάλαμος: Ευχαριστήριο για εθελοντική ενημέρωση Σακχαρώδη Διαβήτη και μέτρηση Σακχάρου

 


 Ως Πρόεδρος Κοινότητας Παρακαλάμου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντ/ρχη Ηπείρου κ. Πότση Οδυσσέα, τις νοσηλεύτριες με εξειδίκευση στον Διαβήτη κ. Μαλάμου Χρυσούλα (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων) και κ. Τσώνη Θάλεια (Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων) για την σημερινή Εθελοντική Ενημέρωση Σακχαρώδη Διαβήτη καθώς και μέτρηση Σακχάρου.

Οι  συγχωριανοί - συνδημότες που έδωσαν το παρόν ήταν περίπου 90.

Ο κ. Πότσης ως συντονιστής και οι κυρίες  ως πλέον ειδικές, εξήγησαν τα πάντα σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη, δέχθηκαν τα ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους, έλυναν κάθε απορία τους και ακολούθως έγινε η μέτρηση Σακχάρου.

Μεγάλο ευχαριστώ επίσης για την συνεργασία ώστε να στεφθεί με επιτυχία το σημερινό εγχείρημα στον Αντ/ρχο Πωγωνίου και Υπεύθυνο Δημοτικής Ενότητας Άνω Καλαμά κ. Φωτίου Αθανάσιο για την βοήθεια του και σημερινή του παρουσία , τις γυναίκες του Συλλόγου Άνω Καλαμά για την παρουσία τους και τα υπέροχα εδέσματα που μας ετοίμασαν,  τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παρακαλάμου "Το Σώσινο" για την προσφορά αναψυκτικών και την παρουσία του και φυσικά σε όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Εμείς ως Τοπικό Συμβούλιο Παρακαλάμου θα συνεχίζουμε την συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, φυσικά με τον Δήμο Πωγωνίου και τους Συλλόγους, όπως κάναμε όλα τα χρόνια, για το καλό του αγαπημένου μας Τόπου.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος