Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Πάλλας Κωνσταντίνος: Η αντικειμενική ενημέρωση των μελών ΑΣΜΕΚΔ χρέος μας

 


 Κατάλυση - Παρωδία

Την 29ην του μηνός Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της “πίτας” της Αδελφότητας Δολιανιτών, που διαμένουν στην Αθήνα. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο πρόεδρος του ΑΣΜΕΚΔ δηλώνοντας τη στήριξη του συνεταιρισμού στο έργο του Δ.Σ της Αδελφότητας ( αποδεκτή στάση και στα πλαίσια καταστατικής αναφοράς περί κοινωνικής προσφοράς, έστω και αν δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση / συγκατάθεση του Δ.Σ. ΑΣΜΕΚ). 

Δεν περιορίστηκε όμως στη συγκεκριμένη δήλωση υποστήριξης, αλλά προέβη και στην υπόσχεση/δέσμευση {λες και θα ήταν προσωπική του προσφορά} για μίσθωση λεωφορείου από τον Συνεταιρισμό προκειμένου να γίνει η δωρεάν μετακίνηση μελών ΑΣΜΕΚΔ με σκοπό τη συμμετοχή τους στη Γ.Σ. που θα υλοποιηθεί την 19ην Φεβρουαρίου 2023 (επαναληπτική διαδικασία) {εν προκειμένω ισχύει το γνωστό: μνημονεύεται με ξένα κόλλυβα}, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΤΕΘΗ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ / ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.

Αντί τούτου έρχεται ετεροχρονισμένα και ορίζει σύγκληση Δ.Σ.

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΑΣΜΕΚ Δολιανών στις 4 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30΄μ.μ. στο γραφείο του Συν/σμού με θέματα.

Asmek Dolianon

Δευ 30 Ιαν, 11:55 π.μ. (πριν από 2 ημέρες)

 1. Πληρωμένο λεωφορείο για την μεταφορά μελών για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης τις 19-2-2023.

2. Κοπή πίτας.

με πρώτο θέμα συζήτησης την ειλημμένη εκ του ιδίου ετσιθελική απόφαση...

Εδώ μιλάμε για πλήρη κατάλυση των αρχών διοίκησης.... και στη συνέχεια επιχειρεί ετεροχρονισμένα τη νομιμοποίηση της παρατυπίας με σύγκληση ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. του συνεταιρισμού.

Σεβόμενος τον εαυτό μου δε θα συμμετάσχω στη σύγκληση παρωδίας του Δ.Σ. της 4/2/2023

Τετάρτη 1/2/2023

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

Κωνσταντίνος Πάλλας