Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-0

 

Κόλλησαν στο μηδέν

Ισόπαλη με 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση  μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΠΑΟΚ στους "Ζωσιμάδες" στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στο 20΄ εκπληκτική μπαλιά του Τάισον στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, με τον Σάστρε να κάνει την κίνηση και να γυρίζει τη μπάλα με τη μία στο ύψος της μικρής περιοχής, για να έρθει ο Μπράντον και να κάνει το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο Σοάρες στο 62' εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Τάισον έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τη μπάλα να καταλήγει στην πάνω πλευρά των διχτυών.

Ο Τόμας στο 63΄ έκανε το εναέριο σουτ μετά από σέντρα από τα δεξιά, αναγκάζοντας τον Τσιντώτα σε δύσκολη επέμβαση.

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ στο 90+1', με τον Μπίσεσβαρ να αποφεύγει με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλό του και να κάνει το δεξί σουτ, για να στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Καραχάλιος (Λιάσος 33΄), Ριένστρα, Τζίνο, Μορέιρα, (Λώλης 58΄), Ροσέρο  (Φοφανά 80΄), Μπάλαν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):

Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίγκανσον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες (Σβαμπ 46΄), Φ. Σοάρες, Ντόυγκλας, Κωνσταντέλιας, Νάρει (Ζίβκοβιτς 68΄), Τάισον  (Μπίσεσβαρ 85΄) Μπράντον (Τζίμας 85΄).