Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

 

Μοιράστηκαν τους βαθμούς!
Ισόπαλη με 1-1 έληξε η  αναμέτρηση το γήπεδο του Αγρινίου, μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Στο 2' ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σενγκέλια σούταρε με τη μια με τον  Τσιντώτα παρά λίγο να κάνει λάθος, καθώς δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα με τη μια, αλλά το έκανε με τη δεύτερη, προ του Καρέλη.

Ο Καρέλης στο 33' προσπάθησε να απειλήσει με το γυριστό, όμως ο Παντελάκης του έβαλε το στοπ.

Ο Ριένστρα στο 56' δοκίμασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόπηκε από την άμυνα του Παναιτωλικού.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Καραχάλιος δοκίμασε ένα ωραίο σουτ από μακρινή απόσταση με τον Ανέστη να πέφτει στη γωνιά του και να απομακρύνει.

Ο Παντελάκης και ο Μαλής στο 62'  διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα και αυτή στρώθηκε στον Καρέλη που σούταρε με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 82' Πέδρο και Ντουάρτε συνδυάστηκαν και ο Ντουάρτε με ένα απίθανο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό.

Ο Ροντρίγο Εραμούσπε με κεφαλιά στο 89' ισοφάρισε για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου):

Ανέστης, Λιάβας, Λάρσον, Μαλής, Χουχούμης, Μλάντεν (Μάρτενσον 46΄), Ντίας, Κολοβός (Μπουζούκης 72΄), Σενγκέλια (Χατζηθεοδωρίδης 88΄), Μόρσει (Ντουάρτε 81΄), Καρέλης (Πέντρο 81΄)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Τζίμας (Λώλης 86΄), Ριένστρα (Νίνης 71΄), Τζίνο, Παμλίδης, Μπάλαν (Σταματελόπουλος  81΄)