Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Αδελφότητα Ιερομνημιτών Ιωαννίνων: Αποκριάτικος χορός την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 12:30 στο κέντρο «Χαλκιάς Palace» στο κέντρο της Αθήνας, οδός Ψαρών 4, Πλατεία Καραϊσκάκη (Περοκέ)

 


Αγαπητοί συγχωριανοί,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αδελφότητα, μετά από την ανάπαυλα των τελευταίων ετών, ξανακυκλοφορεί ετήσιο ημερολόγιο αλλά και διοργανώνει ξανά αποκριάτικο χορό και σας περιμένει όλους εκεί για να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να χαρούμε με τους ήχους της γενέθλιας γης.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 12/2/2023 και ώρα 12:30 στο κέντρο «Χαλκιάς Palace» στο κέντρο της Αθήνας, οδός Ψαρών 4, Πλατεία Καραϊσκάκη (Περοκέ).

Η είσοδος κοστίζει 20 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, απεριόριστα κρασιά και αναψυκτικά και απεριόριστα κλαρίνα και χορούς με την κομπανία Γκιόκα!

Τα παιδιά μέχρι 3 ετών δωρεάν και από 3 μέχρι 12 ετών με μισό κόστος.

Στην εκδήλωση αυτή θα μπορέσετε, όσοι θέλετε, να προμηθευτείτε και το νέο ημερολόγιο, το οποίο τιμάται 5 ευρώ.

Για όσους από εσάς δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στη συνεστίαση αλλά θέλετε να προμηθευτείτε το ημερολόγιο, μπορείτε να τηλεφωνήσετε σε κάποιο από τα μέλη του Δ.Σ. που αναφέρονται παρακάτω, προκειμένου να προσπαθήσουν να σας το φέρουν στο σπίτι σας.

Επίσης καλό θα ήταν, όσοι από εσάς μπορείτε, να δηλώσετε από πριν τη συμμετοχή σας στη συνεστίαση τηλεφωνώντας στα ίδια τηλέφωνα, προκειμένου να γίνει καλύτερη διαχείριση από την Αδελφότητα.

Ελπίζουμε, μετά από τόσο καιρό, να μας δοθεί η ευκαιρία να σας δούμε όλους από κοντά και να περάσουμε όμορφα, υπό τους ήχους του κλαρίνου, στην εκδήλωσή μας.

Το Δ.Σ. της Αδελφότητας

Για κρατήσεις και ημερολόγια καλέστε:

Φούλης Βαγγέλης 6977018082

Οικονόμου Γιάννης 6932434485