Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-1

 

Μοιραίος ο Νίνης με χαμένο πέναλτι στο 93΄

Μοιράστηκαν τους βαθμούς ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος στους Ζωσιμάδες αφού ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ακυρώνεται το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο 5' με τον Σόρια αφού ο  Μορέιρα που έκανε τη σέντρα μετά από έλεγχο στο VAR να υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 32' ο Μορέιρα μοίρασε στον Πήλιο, ο οποίος απέφυγε με ωραία ντρίμπλα τον Ροτάριου και έκανε τη σέντρα από τα αριστερά ο Παμλίδης έπιασε την κεφαλιά, ο Γιαννιώτης τον σταμάτησε, ο Παμλίδης έπιασε νέα κεφαλιά και ο Μπάλαν με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΣ.

Εκτέλεση κόρνερ στο 55' από τα αριστερά, ο Στρούγγης έπιασε μια κεφαλιά αλλά ο Φριτζόνσον από κοντά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία.

Στο 60' ωραία ενέργεια του Πήλιου από τα αριστερά έκανε το γύρισμα στο ύψος της περιοχής και ο Ριένστρα δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Κούεν στο 77' έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Τσιντώτας απομάκρυνε σε κόρνερ.

Ο Αθανασίου στο 78΄ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τζοβάρας με υπέροχο βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 80' σέντρα του Τζίμα από τα δεξιά ο Μορέιρα έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Μπάλαν στο 87' του έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Νίνης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε σε αμυνόμενο του Ατρομήτου και κατέληξε κόρνερ.

Ο Τζίμας στο 92΄ ανετράπη μέσα στην περιοχή και ο Σιδηρόπουλος έδειξε πέναλτι.

Ο Νίνης εκτέλεσε, ο Γιαννιώτης έπεσε σωστά και απομάκρυνε, ενώ ο Καραχάλιος πήρε το ριμπάουντ από πλάγια θέση αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος):

Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριένστρα  (Νίνης 83΄, Μορέιρα, Τζίνο (Λιάσος 63΄), Παμλίδης, Μπάλαν.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): 

Γιαννιώτης, Αθανασίου, Κεχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ (Οικονομίδης 58΄), Φρίντγιονσον (Κούεν 58΄), Ρομπάιγ, Ροτάριου (Τζοβάρας 65΄), Κιάρτανσον (Τζαβίδας 58΄).