Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Πολιτιστικός Σύλλογος Δολιανών «Ο Γεννάδιος»: Θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ 2022"

 


Αγαπητά μέλη, συγχωριανοί και φίλοι του συλλόγου

Μετά τον απολογισμό της εκδήλωσης "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ 2022", εντοπίζοντας τα λάθη και τις αστοχίες μας κατά την ημέρα της εκδήλωσης, σεβόμενοι τον άνθρωπο και τις αξίες μας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα εξής:

Ζητούμε συγγνώμη από τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να παρευρίσκονται στην εκδήλωση λόγω της πληρότητας του χώρου από νωρίς, στους παρευρισκόμενους που καθυστέρησαν να εξυπηρετηθούν, στους φορείς του χωριού που εκ' παραδρομής ξεχάσαμε να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε για την αμέριστη στήριξη τους.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες:

 1. Στους τοπικούς φορείς:

 Εκκλησιαστική Επιτροπή Ι.Ν. Δολιανών "Η Γέννηση της Θεοτόκου", στον πάτερ Φίλιππο Τσιδώνη, στον ΑΣΜΕΚ Δολιανών και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δολιανών, Κων/νο Τζαβέλλα και στα μέλη του Συμβουλίου, στο Δήμο Πωγωνίου, τον Δήμαρχο, Κων/νο Καψάλη και στους Αντιδημάρχους για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή τους σε κάθε μας αίτημα.

2. Στις/στους συγχωριανούς μας, που δώρισαν τα σταφύλια για την παραγωγή του τσίπουρου της εκδήλωσης, τις κυρίες του χωριού που προσέφεραν τις παραδοσιακές πίτες και το τουρσί για το τραπέζι, τους εθελοντές που βοήθησαν σε όλα τα στάδια της εκδήλωσης αυτής και τον μάγειρά μας Γιώργο Αποστόλου για τους εκλεκτούς μεζέδες.

3. Στους χορηγούς μας:

Α) την εταιρεία "ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ" Ιωαννίνων,

Β) τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων "ΠΙΝΔΟΣ",

Γ) το βιβλιοπωλείο "ΓΡΑΦΩ ΣΒΗΝΩ" στο Καλπάκι Ιωαννίνων,

Δ) τη βιοτεχνία επεξεργασίας & εμπορίας κρεάτων "ΤΣΕΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ε.Π.Ε", στην Αθήνα,

Ε) την εταιρία "MY ADVENTURE" στα Ιωάννινα,

ΣΤ) την Εμπόριο Οικοδομικών υλικών "ΗΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε", στον Άγιο Γεώργιο Δολιανών

Ζ) τον ξενώνα "ROPTRO GUESTHOUSE", στα Δολιανά

Η) το κατάστημα "ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ & ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΛΙΝΤΡΑ ΜΑΡΙΑ" στο Καλπάκι.

4. Στους επίσημους προσκεκλημένους μας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση (την Βουλευτή Ιωαννίνων κα. Κεφάλα, τον Δήμαρχο Πωγωνίου κο. Καψάλη, τον Αντιπερ/ρχη Ηπείρου κο. Πότση, τους Αντιδημάρχους Πωγωνίου κο. Σιούτη, κο. Μποντίνη και κο. Γιούνη, τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Πωγωνίου, κο. Νικόπουλο, κο. Δονο, κο. Μάνη, την τομεάρχη ΝΔ Ιωαννίνων κα. Παππά, τους εκπροσώπους της Πανηπειρωτικής κα. Μαρίκα Γκόνη και κο. Ζηκόπουλο Κων/νο.

Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λογιστές  μας Κων/νο Ρούσσο  & Σταύρο Δόνο για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την χορευτική ομάδα νεολαίας του χωριού μας που μας τίμησε με την παρουσία του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο του χωριού μας Δημήτριο Παύλου για την βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.

Τέλος ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και ομορφύνατε την πρώτη μας εκδήλωση ως νεοσύστατο Δ.Σ. 

Ευχόμαστε υγεία σε όλες & όλους και να ξανά ανταμώσουμε με το καλό!!!!

                       ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!                                                   

                        ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ Δ.Σ.