Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος: Κάλεσμα για "συμμετοχή" στο «Δρόμο της Νίκης» την Κυριακή 23 Οκτωβρίου

 


Αγαπητοί συγχωριανοί - συνδημότες

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 θα διοργανωθεί από τον Δήμο μας ο 3ος αγώνας δρόμου, προς Τιμήν των Ηρώων που πολέμησαν το 1940 στα εδάφη της περιοχής μας.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, ώστε με την συμμετοχή των αθλητών που θα λάβουν μέρος, να αναδείξουμε τον τόπο μας, όπου έδωσαν το Αίμα τους οι πρόγονοί μας.

Εμείς ως Κοινότητα, αλλά και με την βοήθεια του Πολιτιστικού μας Συλλόγου, με χαρά και τιμή δεχθήκαμε να βοηθήσουμε στην υλοποίηση αυτής της θαυμάσιας πρωτοβουλίας.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου το πρωί οι αθλητές θα ξεκινήσουν την όμορφή διαδρομή από το Καλπάκι και θα κατευθυνθούν προς Παρακάλαμο, ακολούθως θα περάσουν από την Βροντισμένη και θα συνεχίσουν μέσω της Μονή Βελλάς, ώστε να τερματίσουν στο Καλπάκι και πάλι.

Σας παρακαλώ λοιπόν, την Κυριακή τα αυτοκίνητα μας να μην  τα παρκάρουμε στην πλατεία του χωριού μας, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για τον αγώνα και σας προτρέπω όλους, να βγούμε στο κέντρο της Κοινότητας μας να χαρούμε τον αγώνα.

Θα υπάρχουν και υπεύθυνα άτομα τα οποία θα έχουν λάβει οδηγίες, για την καλύτερη αλλά και ασφαλέστερη διεξαγωγή του Αγώνα μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας και θα χαρούμε όλοι, εάν σας δούμε κοντά μας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος