Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Περιφέρεια Ηπείρου: Τακτική (διά ζώσης) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, ώρα 15:00

 


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε στις   δέκα εννέα  (19) του μηνός Οκτωβρίου 2022,   ημέρα  Τετάρτη   και ώρα  15.00, στην τακτική συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις  του  άρθρου 167 του Ν 3852/2010, όπως ισχύει  και  του άρθρου 78 του Ν 4954/2022 ( ΦΕΚ 136 τ.Α, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Ιωάννινα), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση της έκθεσης οικονομικών καταστάσεων της Περιφέρειας Ηπείρου (ισολογισμών – λογαριασμών αποτελεσμάτων χρήσεως και διαθέσεως αποτελεσμάτων) για το οικονομικό έτος 2019. (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)

2. Έγκριση της έκθεσης οικονομικών καταστάσεων της Περιφέρειας Ηπείρου (ισολογισμών – λογαριασμών αποτελεσμάτων χρήσεως και διαθέσεως αποτελεσμάτων) για το οικονομικό έτος 2020. (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)

3.  Έγκριση 4ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2022 (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)

4. Λήψη απόφασης για συνένωση εδρών -διοικητικών μονάδων ΤΑΞΙ ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ -ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών -Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων)

5. Λήψη απόφασης με θέμα τη σύμφωνη γνώμη για το αίτημα  προς το Δασαρχείο, άδειας επέμβασης σε δασική έκταση για την ανόρυξη ερευνητικής γεώτρησης στο Δεμάτι Δήμου Ζαγορίου (εισήγηση: η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Η.)

6.  Ενημέρωση - συζήτηση για το θέμα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων  στην Ήπειρο (ενημέρωση: ο Περιφερειάρχης Ηπείρου).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του  Π.Σ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΪΜΗ- ΜΠΟΤΣΗ

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr/