Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Στο προαύλιο του Αϊ-Γιώργη στο Ζάβροχο Πωγωνίου η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «ΖΑΒΡΟΧΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ» των Θανάση και Βασίλη Μποζιάρη

 


Το Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Αϊ-Γιώργη η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ‘ΖΑΒΡΟΧΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ’ των Θανάση και Βασίλη Μποζιάρη, η οποία κατά γενική ομολογία είχε μεγάλη επιτυχία και πολλές καινοτομίες τόσον αυτή όσο και το βιβλίο. Απέσπασε ευμενή σχόλια, ενώ υπήρξε και απροσδόκητη κοσμοσυρροή (!).

Έγινε σε πανοραμική τοποθεσία του χωριού, δηλαδή επί τόπου εκεί όπου αναφέρεται το βιβλίο και τούτο ενθουσίασε τους επισκέπτες.


Το βιβλίο διανεμήθηκε από τους συγγραφείς στους παρευρεθέντες ΔΩΡΕΑΝ.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τους τρεις εισηγητές κ.κ. Κωνσταντίνου Χ., Τσιρώνη Ε. και Υφαντή Ν. για τις υψηλού κύρους εισηγήσεις τους, τους παρουσιαστές Παπαγιάννη Ε., Μποζιάρη Μ. και Λαμπρίδη Αλ., το πολυφωνικό σύνολο ‘Χαονία’ και την ψυχή του Λαμπρίδη Αλ., τη ‘ζυγιά’ του Δάκα Β., τον Πρόεδρο Τ.Σ. Μαυροπούλου Παππά Λ., την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαβρόχου, όλους τους εθελοντές και τέλος όλους όσοι μάς τίμησαν με την παρουσία τους.