Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

Δήμος Πωγωνίου: Δυο νέα έργα για κοινόχρηστους χώρους και τοιχία αντιστήριξης

 


Αλλάζουν μορφή και γίνονται ακόμη ωραιότερα τα χωριά του Δήμου Πωγωνίου με σειρά έργων που ήδη εκτελούνται ή έχουν δρομολογηθεί και τα οποία βελτιώνουν συγχρόνως την καθημερινότητα των δημοτών.

Δύο νέα έργα που ξεκινούν άμεσα και αφορούν επισκευή κοινόχρηστων χώρων και αποκατάσταση τοιχίων αντιστήριξης έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα έργων που εκτελεί η Δημοτική Αρχή σε όλες τις Κοινότητες.

Συγκεκριμένα, με το έργο «Συντήρηση – Επισκευή Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου», προϋπολογισμού 70.000€ με Φ.Π.Α. θα γίνει διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Βασιλικού, Καλπακίου, Κερασόβου, Παρακαλάμου, Στρατίνιστας.

Μεταξύ άλλων και ανάλογα με τις ανάγκες, θα γίνει επισκευή λιθόστρωτου και πλακόστρωτων καθώς και κατασκευή πέτρινων πάγκων.

Σε ό,τι αφορά το έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση Τοίχων Αντιστήριξης Δήμου» προϋπολογισμού 73.000 € με Φ.Π.Α. θα γίνουν σχετικές εργασίες στις Κοινότητες Καλπακίου, Ρεπετίστης, Κερασόβου, Σιταριάς, Βασιλικού, Δολιανών, Μαυρονόρους, Κάτω Ραβενίων, και Δελβινακίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ