Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

 

Ο Ρόνι Λόπες λύτρωσε τον Ολυμπιακό στο 90+8'

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Καραϊσκάκη» του ΠΑΣ με 3-2 για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten.

Έπειτα από απομάκρυνση σε εκτέλεση κόρνερ στο 7΄  ο Ροντρίγκες έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Αραμπί βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, έβαλε το κεφάλι του, αιφνιδίασε τον Λοντίγκιν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Καρβάλιο στο 43' τροφοδότησε αμέσως τον Μασούρα, εκείνος με τη σειρά του είδε την κίνηση του Ροντρίγκες, ο οποίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε για το 2-0.

Στο 45+3' ο Πίρσμαν τροφοδότησε τον Στάνκο στα αριστερά της περιοχής, εκείνος έψαξε αμέσως τον Περέα, ο οποίος με πλασέ από κοντά μείωσε σε 2-1.

Στο 74' ο Γιάν Εμβιλά δοκίμασε από μακριά το πόδι του η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Λοντίγκιν, ο οποίος είχε τον έλεγχο.

Σέντρα από τον Στάνκο στο 80΄ από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί κινήθηκε ο Σνάιντερ και με πλασέ έκανε το 2-2.

Στο 90+8' η μπάλα έφτασε στην περιοχή, οι παίκτες του ΠΑΣ δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Λόπες έκανε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2 του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς):

Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Καρβάλιο (Τικίνιο 83΄), Μπουχαλάκης (Καμαρά 56΄), Εμβιλά (Κούντε 83΄), Μασούρας  (Λόπες 73΄), Ελ Αραμπί, Ροντρίγκες (Βαλμπουενά  83΄).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς):

Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος (Σάλιακας 38΄), Στάνκο, Καραχάλιος, Σνάιντερ (Οικονομόπουλος 85΄), Γκαρντάβσκι, Ντομίνγκεθ, Περέα