Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0

 

Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες.

Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες για την τέταρτη αγωνιστική των Playoffs της Superleague.

Στο 19' ο Καραχάλιος έκανε το σουτ από αρκετά μακρινή απόσταση και τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Μπρινιόλι.

Στο 23' ο Αϊτόρ βρέθηκε μέσα στην περιοχή μετά το ένα-δύο με τον Χουάνκαρ, έκανε το σουτ το οποίο πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Περέα στο 30' μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, έκανε τη σέντρα σουτ με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει εύκολα.

Ο Αϊτόρ στο 31' έκανε το σουτ  με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο Πίρσμαν στο 45' έγινε αποδέκτης της μπάλας στα αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Μπρινιόλι να πιάνει εύκολα.

Σέντρα του Κώτσιρα στο 51' από τα δεξιά με τον Μαουρίσιο να πιάνει την κεφαλιά αλλά αυτή δεν ήταν καλή με τον Λοντίγκιν  μπλοκάρει.

Ο Μορέιρα στο 53' βρήκε χώρο εκτός περιοχής του Παναθηναϊκού, έκανε το σουτ το οποίο έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Μπρινιόλι.

Σέντρα από τα δεξιά στο 62' με τον Αϊτόρ να γίνεται κάτοχος της μπάλας, έκανε το κοντρόλ, την κατέβασε, έφερε τη μπάλα στο αριστερό, έκανε και το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία του Λοντίγκιν.

Στο 80' κόκκινη κάρτα στον Χουάνκαρ μετά από χτυπημα στο πρόσωπο του Περέα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): 

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ (Λιάσος 96΄), Γκαρντάφσκι, Μορέιρα (Λώλης 56΄), Περέα (Παντελάκης 88΄).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): 

Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης (Χατζηγιoβάνης 76΄), Πέρεθ, Αιτόρ (Σάντσες 85΄), Κώτσιρας, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς (Βιτάλ 78΄), Μαουρίσιο (Αλεξανδρόπουλος 76΄)