Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Αγροτικός Αστέρα Άνω Καλαμά: Ευχαριστούμε όλους όσους απλόχερα προσέφεραν τη βοήθειά τους και στήριξαν την ομάδα

 


Το φετινό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του. Μια ποδοσφαιρική χρονιά πολύ δύσκολη για τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, από πολλές απόψεις, που όμως καταφέραμε να τη φτάσουμε ως το τέλος. Ο στόχος όλων μας από την αρχή ήταν ένας. Να συνεχίσει να υπάρχει η ομάδα του χωριού.

Ο στόχος μας πραγματοποιήθηκε, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Η ομάδα κατάφερε με πολύ κόπο και προσπάθεια από όλους να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στο φετινό πρωτάθλημα και αυτό μόνο χαρούμενους και περήφανους μπορεί να μας κάνει. Πόσο μάλλον όσο δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί των παικτών μας, κάτι για το οποίο είμαστε ευγνώμονες που συνέβη.
Φέτος, οι παίκτες στην πλειοψηφία τους κατάγονται από το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή του. Παίκτες που μόνο συγχαρητήρια τους αξίζουν, γιατί υπάρχουν νέα παιδιά που προτίμησαν να επιστρέψουν και να αγωνιστούν στην ομάδα του χωριού τους, γιατί υπάρχουν οικογενειάρχες που θυσίασαν χρόνο από τις οικογένειες τους για να βρίσκονται στο γήπεδο, γιατί υπάρχουν παίκτες που ήταν χρόνια ανενεργοί ποδοσφαιρικά και επέστρεψαν για να προσπαθήσουν για το χωριό τους, κοκ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά φέτος δεν θα είχε χαραχτεί αν δεν υπήρχαν οι χορηγοί να μας στηρίξουν, όπως και οι φίλαθλοι μας. Κυρίως όμως, αν δεν υπήρχαν τρεις φίλοι της ομάδας, οι «αφανείς ήρωες» μας που μας ενίσχυσαν οικονομικά και συμβουλευτικά. Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά γιατί χωρίς εσάς αυτή τη στιγμή δε θα υπήρχε ομάδα.
Μπορεί το τέλος του πρωταθλήματος να βρίσκει την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να υποβιβάζεται στην β’ ερασιτεχνική, αυτό ως αποτέλεσμα όμως δεν μας λυπεί. Γιατί είδαμε μια ομάδα να προσπαθεί, να μην εγκαταλείπει και να μην το βάζει κάτω. Στο τέλος κάθε αγώνα, η ομάδα μας ήταν εκεί, ενωμένη και όπως αναφέραμε στην αρχή, πέτυχε τον μοναδικό στόχο της!
Για όσους δεν το γνωρίζουν, φέτος για πρώτη φορά το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από γυναίκες. Ελπίζουμε να φανήκαμε αντάξιες των προσδοκιών σας όσον αφορά τις υποχρεώσεις μας και ευχαριστούμε όλους όσους απλόχερα μας προσέφεραν τη βοήθειά τους. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση, μας ενώνει όλους η αγάπη μας για την «μπάλα».
Εκ της διοικήσεως