Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Αδελφότητα Σιταριάς Πωγωνίου: Εκλογές για το νέο Δ.Σ. θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου, ώρα 10:30 π.μ.

 


θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας μας, θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022  και ώρα 10.30 π.μ.

Για άλλη μια φορά, η βοήθεια του συγχωριανού μας Βασίλη Δερεδίνη να ζητήσει από το Δήμο Γαλατσίου την παραχώρηση αίθουσας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και τις εκλογές μας, είναι σημαντική δεδομένων των μη λειτουργικών συνθηκών που υπάρχουν πλέον στα γραφεία της Αδελφότητας, στην οδό Αναξαγόρα.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο Δημαρχείο Γαλατσίου (οδός Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους), με την πρόσβαση να είναι εύκολη δεδομένης της κεντρικής τοποθεσίας (δίπλα στη Λεωφόρο Γαλατσίου) και της δυνατότητας στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Η πρόσβαση με τα αυτοκίνητα γίνεται μέσω των κεντρικών δρόμων Πατησίων, Βεϊκου,  ενώ για όσους επιθυμούν να έρθουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η πρόσβαση στο Δημαρχείο  γίνεται με τα λεωφορεία 608 & 622.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και ώρα 21.00 μ.μ. με τους εξής τρόπους:

- μέσω τηλεφώνου, sms & viber στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ.

- μέσω email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Αδελφότητας  (adelfotitasitarias@gmail.com ).

Οι υποψήφιοι θα υπογράψουν τις αιτήσεις τους μισή ώρα πριν ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση της Αδελφότητας προκειμένου να κρατηθούν στα αρχεία της Αδελφότητας.

Σας περιμένουμε όλους να δώσετε το παρόν και να δυναμώσουμε την Αδελφότητα.

Παρακαλώ να ενημερώσετε φίλους και συγγενείς που δεν έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα.

Το Δ.Σ