Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-0

 

Ζωντανός στη μάχη για τα play offs ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» της Λαμίας με 1-0 στην προ τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Σνάιντερ στο 29' έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα κόπηκε από την άμυνα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 37' έπειτα από σέντρα του Σάλιακα από τα δεξιά, ο Κάργας έπιασε την κεφαλιά, αυτή  δεν πήρε τροχιά προς την εστία, ωστόσο ο Αντέτζο δεν κατάφερε να την απομακρύνει, αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυνόμενοι των φιλοξενούμενων και απομάκρυναν την μπάλα.

Ο Πίρσμαν στο 44' επωφελήθηκε από τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη κάνοντας το 1-0  για τον ΠΑΣ.

Ο Γκαρντάβσκι στο 59' μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ και βρήκε ελεύθερο χώρο, ωστόσο το σουτ κατέληξε άουτ.

Στο 67' ο Μπανγκουρά εξαπέλυσε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο η βολίδα που εξαπέλυσε, κόπηκε από τον Κάργα.

Ο Περέα στο 76΄ απέφυγε με όμορφο τρόπο τον Αντέτζο και διέσχυσε το μισό γήπεδο μπήκε την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Μορέιρα, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γκαραβέλη, που με ενστικτώδη επέμβαση, έσωσε τη Λαμία.

Ο Προβυδάκης  στο 79' έκανε τη σέντρα και ο Εραμούσπε δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή στρώθηκε στον Μπεχαράνο, ο οποίος από κοντά νικήθηκε από τον Λοντίγκιν.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (Μορέιρα 72΄) Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (Λιάσος 82΄), Ντομίνγκεθ, Περέα (Παντελάκης 87΄)

Λαμία:

Γκαραβέλης, Μαζουλουξής (Μπανγκουρά 46΄), Λούκας, Αντέτζο, Προβυδάκης, Γκέντσογλου  (Νούνιες 55΄), Μπεχαράνο, Σαραμαντάς  (Μαρτίνεθ 62΄), Τιρόνε (Ελευθεριάδης 79΄), Βέλλιος  (Αραμπούλι 55΄), Τσούκαλος.