Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Διοργάνωση τηλε-ημερίδας για τους εμβολιασμούς Covid, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 π.μ.

 


Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα την ενίσχυση του εμβολιαστικού κινήματος, με σκοπό τη θωράκιση της υγείας των πολιτών από τις συνέπειες του τέταρτου κύματος της πανδημίας και τις μεταλλάξεις του ιού.

Η Αυτοδιοίκηση της Ηπείρου συνδράμει στην αύξηση του ποσοστού του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στον εμβολιασμό στις ηλικίες 12 - 17 ετών, που πλήττονται σε σημαντικό βαθμό, μέσω της συνεργασίας της με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Οι προσκεκλημένοι γιατροί, Αυτοδιοικητικοί και Εκπαιδευτική Κοινότητα θα ενημερωθούν από τον κ. Λάζαρο Καρνέση, Ιατρό Παθολόγο, Λοιμωξιολόγο, Δ/ντή 4ης Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου "Μητέρα" και θα ακολουθήσει συζήτηση ερωτήσεων, απόψεων και πληροφοριών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 πμ.

α. Στους συμμετέχοντες  μέσω webex θα αποσταλεί έγκαιρα ο σχετικός σύνδεσμος για τη συμμετοχή τους στην τηλεδιάσκεψη.

Παρακαλούμε να μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: info@pedepirus.gr μέχρι τη Δευτέρα 15/11/2021, προκειμένου να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος, διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή.

β. Την τηλεδιάσκεψη καλούνται να παρακολουθήσουν μέσω του youtube οι γονείς, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και κάθε ενδιαφερόμενος (Πίνακας Αποδεκτών Β) στο σύνδεσμο: https://youtu.be/_n-9qw_iZ7E

 

Για την προετοιμασία των εισηγήσεων και τη διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούμε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας εκ των προτέρων με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: info@pedepirus.gr.