Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού: Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού στους Κουκλιούς Πωγωνίου

 


Το 3ο Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιού το οποίο διοργάνωσε ο Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού και φιλοξενήθηκε στους Κουκλιούς του Δήμου Πωγωνίου, ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία.

Όπως πολλοί μας είπαν "κάθε χρόνο και καλύτερα" και αυτός είναι ο σκοπός μας, μέσα από την εμπειρία  να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους εσάς που στηρίζετε αυτή την προσπάθειά τόσα χρόνια και μας ενθαρρύνεται να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε από τα βάθη τις ψυχής μας όλες τις πολυφωνικές ομάδες που συμμετείχαν, τον Παρουσιαστή του Φεστιβάλ κ. Παναγιώτη Τζόκα ο οποίος στέκεται πάντα δίπλα μας και φυσικά τον εξαίρετο μουσικολόγο Κώστα Λώλη που πραγματικά είναι απίστευτη τιμή για εμάς να τον έχουμε δάσκαλο.

Υπομονή ένα χρόνο για να δούμε σε ποιο χωριό θα μας οδηγήσει αυτή τη φορά ο δρόμος της πολυφωνίας και εκεί να ανταμώσουμε ξανά ανταμώνουμε!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!!