Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπή (μέσω τηλεδιάσκεψης), την Παρασκευή 25 Ιουνίου, ώρα 09:30

 


Την Παρασκευή 25-06-2021 και ώρα 09:30 συνεδριάζει – μέσω τηλεδιάσκεψης-η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από19-03-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση Ε.Ο. Άρτας – Πατρών έως όρια Ηπείρου», προϋπολογισμού € 300.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 04-06-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 04-06-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση οδού Περάνθη – Κομπότι», προϋπολογισμού € 1.310.000,00 με ΦΠΑ.

Συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας της ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης μελέτης κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την εκπόνηση της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου «Μελέτη αποκατάστασης του βυζαντινού μνημείου Ι.Ν. Παρηγορήτισσας Άρτας», προεκτιμώμενης αμοιβής € 299.911,46 με ΦΠΑ.

Συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας της ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης μελέτης άνω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την εκπόνηση της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου «Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων», προεκτιμώμενης αμοιβής € 2.300.970,59 με ΦΠΑ.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια, μεταφορά και εγκατάσταση λυόμενου κοντέινερ για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του COVID-19», προϋπολογισμού € 43.400,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Καναλίων Σκουληκαριάς», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας στην επαρχιακή οδό Αμφιθέας – Λογγάδων», προϋπολογισμού € 74.400,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση στην οδό Χρυσοβίτσα – Σίτσαινα», προϋπολογισμού € 65.720,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση κτιρίου Αναγνωστοπουλείου Σχολής (Α’ φάση)», αναδόχου Γ. Ντάτση, μέχρι την 20-09-2021.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ελληνικό» αναδόχου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΝΑΚΗ, μέχρι την 31-12-2021.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποπεράτωση εργασιών διαμόρφωσης περιοχής Αναδασμού Ριαχόβου», αναδόχου «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΓΚΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», μέχρι την 30-10-2021.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ηλεκτροφωτισμός τμημάτων της Ε.Ο. Αρχαγγέλου – Νεράιδας στις θέσεις Σκεπαστό, Εκκλησιές και Κορώνη και της 1ης επαρχιακής οδού στο τμήμα Άγιος Θωμάς – Άγιοι Απόστολοι Πρέβεζας», αναδόχου Ηρακλή Νικολακόπουλου ΕΔΕ, μέχρι την 12-10-2021.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βλαβών και βελτίωσης οδικής λειτουργίας υφιστάμενων γεφυρών της Π.Ε Ιωαννίνων-Διαπλάτυνση γέφυρας Πραμάντων» αναδόχου «Π. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε», μέχρι την 31-12-2021.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Επέκταση χώρου στάθμευσης οχημάτων και περίφραξης αρχαιολογικού χώρου της Δωδώνης», αναδόχου «ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚ. ΜΠΙΜΠΟΣ», μέχρι την 31-08-2021.

Έγκριση παράτασης της διάρκειας της σύμβασης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση Ι.Ν Αγίας Τριάδος Ροδοτοπίου Δήμου Ζίτσας – Συντήρηση – στερέωση αγιογραφιών και τέμπλου».

Έγκριση Τοπογραφικών εργασιών (Τοπογραφικό δίκτυο – Αποτυπώσεις) της μελέτης της Περιφέρειας Ηπείρου «Σύνδεση της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας με Εγνατία οδό (Τμήμα Παραμυθιά – Μεσοπόταμος)», με ανάδοχο τα συνεργαζόμενα Γραφεία Μελετών: «”ΓΕ-ΟΔΟ-ΜΗ Ε.Ε.”/ “DENCO ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.”/ “ΚΑΣΤΩΡ Ε.Π.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ”/ “Σ.Σ.Ε. & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ε.Π.Ε.”/ “ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ”/ “ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ”/ “ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ”»

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή της δαπάνης σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κατασκευή αποχετευτικών αγωγών (δίκτυα συλλογής, μεταφοράς και διάθεσης) και αντλιοστασίων στα όρια του Δήμου Πρέβεζας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση στύλου υφιστάμενου δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Βελτίωση ΕΟ Άρτας – Καρδίτσας από Πηγές έως όρια Ηπείρου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια μεταλλικών στοιχείων για την συντήρηση της γέφυρας μπέλεϋ Γρανίτσας Ιωαννίνων».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια οπλισμένων τσιμεντοσωλήνων για την συντήρηση του οδικού δικτύου Περιφέρειας Ηπείρου».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κοπή και απομάκρυνση επικίνδυνων δέντρων και καθαρισμός υδραυλάκων στην περιοχή Χρυσόρραχης (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός επαρχιακού οδικού δικτύου και υδραυλάκων στην περιοχή Καλπακίου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Πάργας για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια υλικών για τον τεχνικό φωτισμό στο νησάκι Παναγιάς του Δ.Δ. Πάργας», προϋπολογισμού 24.800,00 € με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου για την υλοποίηση του έργου ««Εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου στο “Πέρα Γεφύρι” της Σκάλας Βραδέτου», προϋπολογισμού 32.000,00 € με ΦΠΑ, ορισμός εκπροσώπων για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης της σύμβασης και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Άμεση αποκατάσταση επαρχιακής οδού Κοκκινόχωμα-Δελβινακόπουλο-Σπήλαιο».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Ιωαννίνων «Βελτίωση οδικής λειτουργίας τμήματος του οδικού δικτύου Ελεούσα-Κρύα (Ν. Ιωαννίνων).

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Πρέβεζας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός προσβάσεων προς παραλίες Ηπείρου (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση του Πρακτικού 1/31-05-2021 Παραλαβής της Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής για το υποέργο με Α/Α 1 «Προμήθεια διπλοκάμπινων ημιφορτηγών και επιβατηγών οχημάτων για την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου», της Πράξης «Προμήθεια επιβατηγών οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου» με κωδικό ΟΠΣ 5032676 στο Ε.Π. «ΗΠΕΙΡΟΣ 2014-2020» με ΚΑ 2019ΕΠ01810001.

Έγκριση του Πρακτικού 1ο/16-06-2021 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής/τεχνικών προσφορών και οικονομικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια αναλώσιμων ειδών (μελανιών και toner για fax και εκτυπωτές), για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Ιωαννίνων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το έτος 2021 προϋπολογισμού € 18.600,00 με Φ.Π.Α.

Έγκριση δωρεάν παραχώρησης χρήσης έκτασης καθώς και των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΚΤΕΟ Κακαβιάς που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου Ρ.Σ. Συνοριακού Σταθμού Κακαβιάς, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δ/νση Προστασίας Φυτικής Παραγωγής για τη λειτουργία Συνοριακού σταθμού Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημοσίευση ανακοίνωσης για την Προδημοσίευση της 3ης Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο υπομέτρο 6.1 “Εγκατάσταση Νέων γεωργών” του ΠΑΑ 2020-2021 για την Περιφέρεια Ηπείρου.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης πιστώσεων για την κάλυψη των εκτός κανονικού ωραρίου αποζημιώσεων και οδοιπορικών εξόδων (Πρόσθετα Τέλη) για το Β’ εξάμηνο του έτους 2021 των κτηνιάτρων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση τροποποιημένων πινάκων δρομολογίων συμβάσεων και ονομαστικών καταστάσεων ΕΜΔ & Επιδομάτων άρθρου 3 (50025/26-09-2018 ΚΥΑ) μεταφοράς μαθητών Β/θμιας εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων, για την συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2021.

Έγκριση συμπληρωματικών ονομαστικών καταστάσεων δικαιούχων μετακίνησης μαθητών με Ε.Μ.Δ., χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων, του άρθρου 2 Κεφάλαιο Α της υπ΄ αριθ. 50025/26-09-2018 ΚΥΑ.

Έγκριση ονομαστικών καταστάσεων δικαιούχων μετακίνησης γονέων ή κατά νόμο επιτρόπων μαθητών και των ενηλίκων μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων, με επιδόματα του άρθρου 3 (παρ 1α – 1β) της υπ΄ αριθ. 50025/26-09-2018 ΚΥΑ.

Έγκριση τροποποιημένων πινάκων δρομολογίων συμβάσεων μεταφοράς μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων.

Έγκριση παράτασης συμβάσεων παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Customer Intelligence for Innovative Tourism Ecosystems» με ακρωνύμιο «CI-NOVATEC», του Διασυνοριακού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας «GREECE – ITALY 2014-2020».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη δημοσίευση Ανακοίνωσης-Πρόσκλησης του Περιφερειακού Συμβουλίου, που αφορά στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου (κατηγορίας Α2, ομάδα 2η): «Επείγουσα Μελέτη Αντιπλημμυρικών έργων χειμάρρου περιοχής Μπούση Άρτας», Δ.Ε. Αρταίων, Δ. Αρταίων Π.Ε. Άρτας, Περιφέρειας Ηπείρου, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Ηπείρου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την πληρωμή Τελών χρήσης Μηχανημάτων Έργου έτους 2021 της Περιφέρειας Ηπείρου.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην διοργάνωση δημόσιας εορτής τοπικής σημασίας της πρώην Κοινότητας Καλαρρυτών.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην διοργάνωση της θεατρικής παράστασης «ΒΑΚΧΕΣ» του Ευριπίδη.

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης «4οι Διεθνείς Αγώνες Ioannina Boxing Cup “King Pyrros”».

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου – Π.Ε. Ιωαννίνων στην διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης, με τον Αθλητικό Όμιλο Ιωαννίνων, προπονητικού καμπ στην Κόνιτσα Ιωαννίνων με την επωνυμία “Elite Handball Academy”.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στηνδιοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης «10ο ZagoriMountainrunning».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην διαδικτυακή έκθεση ΙΜΤΜ 2021.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας σε πρόγραμμα προβολής της Ηπείρου του Ε.Ο.Τ. Ρουμανίας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την συμμετοχή της Περιφέρειας σε πρόγραμμα προβολής της Ηπείρου του Ε.Ο.Τ. Ιταλίας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στην διαδικτυακή καμπάνια HERMES EXPO.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την διοργάνωση επίσκεψης Γερμανών επιχειρηματιών στην Ήπειρο.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσηςγια την διαφημιστική καταχώρηση της Περιφέρειας Ηπείρου στο περιοδικό TRAVELinGREECE.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την διαφημιστική καταχώρηση της Περιφέρειας Ηπείρου στον τουριστικό οδηγό TRAVEL Θεσσαλονίκης.

Έγκριση του από 18-06-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 18-06-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση βατότητας οδού από οικισμό «Αλώνι – Χιώνι» Καταρράκτη έως Ορειβατικό Καταφύγιο Καταρράκτη», προϋπολογισμού € 1.120.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 22-06-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 22-06-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Βελτίωση – συντήρηση επαρχιακού πεδινού δικτύου ΠΕ Άρτας για το έτος 2021», προϋπολογισμού € 220.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 10-06-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 10-06-2021 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Άρτας «Συντήρηση – βελτίωση –επέκταση ηλεκτροφωτισμού οδικού δικτύου ΠΕ Άρτας», προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου της Π.Ε. Άρτας «Καθαρισμός – προστασία πρανών υδατορεμάτων Π.Ε. Άρτας», αναδόχου «Τ.Ε.ΚΑΤ. Ο.Ε.», μέχρι την 30-08-2021.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Π.Ε. Άρτας «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για τον καθαρισμό περιμετρικής τάφρου ιχθυοτροφείου στην περιοχή Ψαθοτοπίου».

Έγκριση της υπ΄ αριθμ. πρωτ. 82089/3877/Φ.300.09 ΜΙΜΟ απόφασης του Περιφερειάρχη Ηπείρου με θέμα: «Μίσθωση ιδιωτικών μηχανημάτων για την αποκατάσταση βατότητας μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις, χιονοπτώσεις στο Οδικό Δίκτυο της Π.Ε Άρτας που προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές, ζημιές (κατολισθήσεις καθιζήσεις, πτώσεις λίθων, καθαρισμός τάφρων – χαντακιών από φερτά υλικά κ.λ.π) προς αποφυγή ατυχημάτων για αποκατάσταση και διευκόλυνση της συγκοινωνίας».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης λειτουργικών δαπανών της Π.Ε. Άρτας.

Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ/15-06-2021 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών κατακύρωσης) της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια μηχανογραφικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Ε. Άρτας, των Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ν. Άρτας και του ΚΕΣΥ Άρτας, συνολικού προϋπολογισμού € 65.400,00 με Φ.Π.Α. και κατακύρωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού.

Απόφαση για την άσκηση ενδίκου μέσου κατά της υπ’ αριθμ. 84/2021 απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ιωαννίνων.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση πρασίνου επαρχιακού οδικού δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Άρτας έτους 2021 (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Άμεση κατασκευή αναχώματος προς αποφυγή πλημμυρών από τον ποταμό Λούρο περιοχή Φιλιππιάδας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την μετατόπιση δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Θεσπρωτίας «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας -Εγνατία Οδός και Πρόσβαση προς Μαυρομάτι (Είσοδος Πόλης Ηγουμενίτσας)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την συμμετοχή των τέκνων των υπαλλήλων που υπηρετούν στην Π.Ε. Θεσπρωτίας, σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πιστώσεων του προϋπολογισμού της Π.Ε. Θεσπρωτίας οικ. έτους 2021.

Έγκριση του Πρακτικού Νο1/10-06-2021 (αποσφράγιση και αξιολόγηση δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικών προσφορών) της Επιτροπής Διενέργειας του ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού, για την «Παροχή υπηρεσιών για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδέντρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου Ελιάς, για το έτος 2021, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού € 81.675,62 με ΦΠΑ.

Έγκριση του Πρακτικού Νο1/21-05-2021 της Επιτροπής Διενέργειας του συνοπτικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2021 στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας», προϋπολογισμού € 16.601,49 με ΦΠΑ και απόφαση επί της από 31-05-2021 ένστασης κατά του Πρακτικού.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποψιλώσεις, απομάκρυνση φυτικών, κοπή δέντρων κ.λ.π. στον Ιστορικό Χώρο Σουλίου και της Κιάφας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Προμήθεια και φύτευση φυτών στους τρεις κόμβους Πλαταριάς επί της Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Κοπή χόρτων και κλάδεμα δέντρων τα οποία εμποδίζουν την ορατότητα στην εθνική οδό Νεοχώρι – Παραμυθιά – Γλυκή έτους 2021 (παροχή υπηρεσιών)».

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 22-04-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν.4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός αλιευτικού καταφυγίου Μύτικα Δ. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 2.875.000 με ΦΠΑ.

Κατακύρωση του αποτελέσματος της από 02-04-2021 ανοιχτής διαδικασίας κάτω των ορίων του Ν. 4412/2016, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Ασφαλτοστρώσεις – αντιστηρίξεις – καθαρισμοί υπαρχόντων τεχνικών και κατασκευή νέων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 235.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 17-06-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 17-06-2021 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας«Βελτίωση βατότητας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Ζηρού αρμοδιότητας Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού € 69.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση του από 22-06-2021 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 22-06-2021 ανοιχτής διαδικασίας συνοπτικού διαγωνισμού, για την κατασκευή του έργου της Π.Ε. Πρέβεζας «Άρση καταπτώσεων – αντιστηρίξεις – βελτίωση βατότητας και ασφάλειας στην 5η Ε.Ο.», προϋπολογισμού € ,70.000,00 με ΦΠΑ.

Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεση πίστωσης για την αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της Π.Ε. Πρέβεζας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση πρασίνου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας έτους 2021 (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Καθαρισμός παραλιακής οδού στην περιοχή Καναλίου Πρέβεζας (παροχή υπηρεσιών)».

Έγκριση προσφυγής σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, με εφαρμογή του άρθρου 32 παρ. 2γ του Ν. 4412/2016 λόγω κατεπείγουσας ανάγκης, για την υλοποίηση του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συλλογή στοιχείων για την σύνταξη μελέτης διαμόρφωσης κόμβου επί της παραλιακής οδού στη θέση Λούτσα», προϋπολογισμού € 40.000,00 με ΦΠΑ και συγκρότηση της Επιτροπής Διενέργειας.

Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση του υποέργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση βατότητας προς παραγωγική μονάδα περιοχής Καρυώτι Θεσπρωτίας (παροχή υπηρεσιών)».

 

 

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr