Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) την Τρίτη 18 Μαΐου, ώρα 10:00 π.μ.

 


Σας καλούμε στις 18 Μαΐου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

Επικύρωση αποφάσεων 8ου/2021 Πρακτικού ( με τηλεδιάσκεψη) της συνεδρίασης της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.

 1.       Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: (Υποκατηγορία Α1, ομάδα 2η, α/α 6): « Υφιστάμενες Υδρομαστεύσεις και Υδρογεωτρήσεις, στη Δ.Ε. Περάματος Δήμου Ιωαννιτών, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης/Δήμου Ιωαννιτών. (εισήγηση Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

 2.       Γνωμοδότηση  επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Σ.Μ.Π.Ε.) του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων 2021 - 2025. (εισήγηση   Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

 3.       Γνωμοδότηση  , επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου (κατηγορίας Α2, ομάδα 1η, α/α 1η): « Κατασκευή κυκλικού κόμβου επί της Ε.Ο. Αθηνών- Ιωαννίνων στο ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου στην πόλη της Άρτας». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της είναι ο Δήμος Αρταίων. (εισήγηση Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Π.Η.).

 4.       Συζήτηση του αιτήματος της παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Π.Η για την προστασία Υδατικού Υποσυστήματος Μιτσικελίου και της ύδρευσης του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων αλλά και της προστατευόμενης περιοχής της Λίμνης Παμβώτιδας».

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr