Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

 

Πασάς στην Αθήνα!


Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο αφού επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0  για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο ΠΑΣ είχε μεγάλη ευκαιρία στο  9' όταν ο Μπρένερ κατέβασε υπέροχα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ινσούα στο 30' προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Παντελάκης πρόλαβε και την τσίμπησε, με αποτέλεσμα να τον βρει στη γάμπα, με τον Μανούχο να δείξει την άσπρη βούλα.

Η φάση εξετάστηκε από το  VAR.

Ο Κρίζμαν εκτέλεσε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Αθανασιάδη κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι για την Μάνταλο στο 50'.

Ο Μάνταλος μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν και κατέληξε άουτ.

Στο 64΄ η ΑΕΚ είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με σουτ του Ολιβέιρα. 

Ο Λέο στο 87' εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σβάρνα, βγήκε στην αντεπίθεση και πλάσαρε τον Αθανασιάδη, κάνοντας το 0-2,  "κλειδώνοντας" τη νίκη για τον ΠΑΣ.


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):

Αθανασιάδης, Ινσούα (Λόπες 46'), Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Γαλανόπουλος (Ανσαριφάρντ 46'), Σιμάνσκι (Μαχαίρας 75'), Τάνκοβιτς (Μάνταλος 46'), Γκαρσία (70' Αλμπάνης), Ολιβέιρα

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης):

Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Οικονομόπουλος (Ελευθεριάδης  77'), Σιόντης (Λιάσος 26'), Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (Σάλιακας 63'), Κριζμάν (Παμλίδης 63'), Λεό