Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0

 

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης κόλλησαν στο μηδέν στο βούρκο των Ζωσιμάδων

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ματς στον «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης των «Ζωσιμάδων» μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη για την 16ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κερδίζοντας τρία κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 13΄, με τον Κριστιάν Γκάνεα να δοκιμάζει από μακρινή απόσταση και να αστοχεί.

Στο 18΄, έπειτα από φάση διαρκείας, στο σουτ του Αλέξανδρου Καρτάλη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζάκαρι Μπουσέ.

Ο ΠΑΣ συνέχισε να απειλεί, με το σουτ του αμαρκάριστου Στέφανου Σιόντη μέσα από την περιοχή να περνάει πάνω από την εστία του Άρη στο 27΄.

Ο Άρης στο 33΄ έφτασε στην επίτευξη ενός τέρματος, το οποίο ωστόσο ακυρώθηκε.

Ο Σαντέ Σίλβα έκανε το γύρισμα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έδιωξε αλλά συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Μάνο, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να σκοράρει στη συνέχεια σε κενή εστία.

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης, βλέποντας τη φάση στο video, ακύρωσε το γκολ σημειώνοντας επιθετικό φάουλ.

Στο 40΄ ο Καρτάλης για δεύτερη φορά απείλησε με δυνατό αριστερό σουτ ωστόσο εκ νέου δε βρήκε δίχτυα, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης):

Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκες (Λιάσος 89'), Καρτάλης, Μπρένερ (Λεό 74'), Παμλίδης (Πανουργιάς 90'+3), Κρίζμαν (Ελευθεριάδης 90').

Άρης (Άκης Μάντζιος):

Μπουσέ, Γκάνεα (Σούντγκρεν 57'), Ροζ, Μπεναλουάν, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Γκάμα (Γκαρσία 78'), Μαντσίνι, Σίλβα (Λόπεθ 56'), Μάνος.