Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Πρόσκληση συμβούλων για συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. ΑΣΜΕΚ Δολιανών (επαναληπτική) την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 11:00 π.μ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΣΜΕΚ ΔΟΛΙΑΝΩΝ
(ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ)
Σε συνέχεια της από με Α.Π.3/17-08-2020 {πρωτόκολλο ΑΣΜΕΚ} προσκλήσεώς μου και εφόσον ο κ. Μ....., ο κ. Τ............ και ο κ. Τ........... δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για συνεδρίαση στις 20-8-20 επαναλαμβάνω αυτή και σας καλώ εκ νέου για συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή αρμοδιοτήτων (Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και Ταμία).
Αναφορικά με το από 27-8-2020 μήνυμα από την ηλεκτρονική διεύθυνση asmekdol@gmail.com  με θέμα “Σύγκλιση για κατανομή αξιωμάτων», σας επισημαίνω τα εξής:
Ως πλειοψηφών σύμβουλος, νομίμως, σας προσκάλεσα με την πρόσκληση με Α.Π.3/17-08-2020 {πρωτόκολλο ΑΣΜΕΚ} σε συνεδρίαση για το ανωτέρω θέμα.
Η πρόσκληση έγινε καθ΄ όλα νομότυπα με ημερομηνία συνεδρίασης την 20-08-2020.
Οι κ.κ. Μ........,  Τ........... και Τ.................... δεν ανταποκριθήκατε με δική σας ευθύνη, καθυστερώντας την διαδικασία.
Στην πρόσκληση μου αναγράφονταν τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και το προσωπικό μου e-mail, τα οποία μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίπτωση. Αντ’ αυτού ο κ. Μ......... δεν προέβη σε καμία ενέργεια , ο κ. Τ............ προέβαλλε ως αιτία απουσίας τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με e-mail που απεστάλει στη Δνση του ΑΣΜΕΚ στις 20-08-2020 στις 8:00 π.μ. και ο κ. Τ............... εξέφρασε τη λύπη του για την απουσία του χωρίς να επικαλείται προσωπικούς λόγους αδυναμίας προσέλευσης με e-mail που απεστάλει στη Δνση του ΑΣΜΕΚ στις 20-08-2020 στις 9:33 π.μ. Τ’ ανωτέρω δημιουργούν την αίσθηση ότι ο κ. Μ.......... και ο κ. Τ.............. κατ’ επιλογή απουσίαζαν, ενδεχομένως για να μην συγκροτηθούμε σε σώμα.
Επικαλείστε απαράδεκτα το άρθρο 23 παρ.4 του καταστατικού το οποίο όμως κάνει λόγο για «αδικαιολόγητη παράλειψη» εκ μέρους του πλειοψηφούντος συμβούλου, τη στιγμή που αμέσως κίνησα τις σχετικές διαδικασίες ενώ οι τρεις (ως άνω) δεν ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή μου.
Σε ό,τι αφορά στο “εργάσιμο” ή “μη” της ώρας, για την οποία κάνετε λόγο, σας υπενθυμίζω ότι δεν υπάρχει σχετική πρόβλεψη ούτε στο Νόμο, ούτε στο Καταστατικό του Συνεταιρισμού και τούτο διότι ο χαρακτηρισμός της ώρας σε εργάσιμη ή μη, διαφέρει για κάθε επαγγελματική ομάδα (δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, εργαζόμενοι σε χώρους εστίασης, τυχόν κυλιόμενο ωράριο, άνεργοι, συνταξιούχοι κ.λ.π.). Θα ήταν συνεπώς ενδεχομένως αδύνατο να εξευρεθεί κοινώς αποδεκτή ώρα. Εξ’ ου και η πρωτοβουλία συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα δίδεται στον πλειοψηφούντα σύμβουλο και δεν επαφίεται σε «κοινή απόφαση» των εκλεγμένων μελών.
Κατόπιν των ανωτέρω και σεβόμενος την εντολή της Γ.Σ., όπως έπραξα και με την πρώτη πρόσκλησή μου και το γεγονός ότι ο ΑΣΜΕΚΔ οφείλει να συνεχίσει μία δυναμική πορεία
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ
Σε συνεδρίαση προκειμένου να συγκροτηθούμε σε σώμα και να εκλέξουμε Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γραμματέα και Ταμία, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ., ήτοι σε χρόνο ευλόγως ικανό ώστε ο καθένας σας να ρυθμίσει έγκαιρα τις όποιες υποχρεώσεις του και να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.
Η παρούσα πρόσκληση με ευθύνη του υπαλλήλου ΑΣΜΕΚΔ:
Να επιδοθεί σε κάθε έναν από τους εκλεγμένους Συμβούλους.
Να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του ΑΣΜΕΚΔ.

Υ/Γ: Η παρούσα πρόσκληση θα κοινοποιηθεί, από τον υποφαινόμενο, και στο Ε.Σ. ΑΣΜΕΚΔ.

Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Κωνσταντίνος Πάλλας