Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Ρεπετίστα Πωγωνίου: Εκδήλωση χωριανικής αγάπης


Στο χωριό Ρεπετίστα Πωγωνίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (29/5) μία ιδιαίτερα συγκινητική εκδήλωση αγάπης μεταξύ των χωριανών.
Η πρωτοβουλία ανήκε στον πρώην Υπουργό κ. Αντώνη Φούσα και στον Αντιπρόεδρο της Αδελφότητας κ. Στέφανο Φούσα. 
Αφορμή υπήρξε η έναρξη λειτουργίας του εκεί νέου αναψυκτηρίου (Μελάδες), το οποίο κτίστηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του κ. Αντώνη Φούσα και τη βοήθεια και άλλων φορέων, όπως της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Πωγωνίου και του Στέφανου Φούσα.
Τη λειτουργία του εν λόγω αναψυκτηρίου ανέλαβε η κ. Νούλα Χαρίση (Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Πωγωνίου), η οποία, σε συνεργασία με τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο του χωριού κ. Παναγιώτη Τζιμογιάννη, προσέφερε στους παριστάμενους εξαιρετικά εδέσματα.
Παρέστησαν πολλοί συγχωριανοί και ορισμένοι φίλοι από τα Ιωάννινα.
Στην εκδήλωση αυτή ξεκίνησε ο κοινωνικός ιστός και η δραστηριότητα των κατοίκων και τηρήθηκαν με απόλυτο τρόπο όλοι οι κανόνες υγιεινής και απόστασης που προβλέπονται από τη νομοθεσία για τον κορωνοϊό, ο δε ιατρός καρδιολόγος κ. Στέφανος Φούσας ενημέρωσε τους παριστάμενους για τον ιό και τις συνέπειες του και για τα μέτρα που πρέπει να συνεχίζουν να λαμβάνονται απ’ όλους μας.