Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Τρίτη 30 Ιουνίου, ώρα 12:00 μ.


Tην Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 12 μ.  συνέρχεται σε   τακτική συνεδρίαση  - μέσω τηλεδιάσκεψης- το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου  με  θέματα  Ημερήσιας Διάταξης τα εξής: 
Α. 1. Επικύρωση πρακτικών–αποφάσεων της  8ης /29-5-2020 (μέσω τηλεδιάσκεψης) συνεδρίασης
Περιφερειακού Συμβουλίου
Β. 1. Έγκριση επικαιροποίησης της ΑΥΙΜ (Απόφασης Υλοποίησης με Ίδια Μέσα) του Υποέργου 91) της Πράξης «Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής Ηπείρου» με κωδικό ΟΠΣ (MIS): 5033060, ύστερα από την υπογραφή των συμβάσεων ΙΔΧ και εξουσιοδότηση στον Περιφερειάρχη για κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια έως την ολοκλήρωση του Έργου.
2. Έγκριση προγράμματος για τη συμμετοχή των τέκνων των υπαλλήλων που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ηπείρου, σε παιδικές κατασκηνώσεις για το έτος 2020.
3. Έγκριση σύναψης σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Κόνιτσας, για διάθεση κατάλληλου προσωπικού για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου.
4. Έγκριση σύναψης σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Ηπείρου και Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, για διάθεση κατάλληλου προσωπικού για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου.
5. Σχετικά με εκπτωτική πολιτική στα διόδια Ακτίου –Πρέβεζας.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr