Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δηµοτικός Σύµβουλος Πωγωνίου κ. Βασίλειος Τόπουλος


ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Επειδή σε κάθε πτυχή της κοινωνικής µας ζωής θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασµός και δηµιουργική συνύπαρξη.
Επειδή από αυτές τις αρχές δεν εξαιρείται και η πολιτική δραστηριότητα καθενός µας σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Επειδή ο τόπος µας, το Πωγώνι µας, έχει ανάγκη από καθαρή σκέψη και καθαρές σχέσεις γιατί ταλανίζεται από πάρα πολλά προβλήµατα που επιζητούν διέξοδο.
Επειδή έχουµε αποφασίσει να εκπροσωπούµε τους συνδηµότες µας στη λήψη µικρών ή µεγάλων αποφάσεων που προδιαγράφουν το µέλλον τους, είµαστε υποχρεωµένοι και έχουµε καθήκον να το πράττουµε µε καθαρό µυαλό και αγωνιστικότητα.
Έχοντας συνεπώς ως γνώμονα τις παραπάνω πεποιθήσεις και χωρίς να θέλω να σας κουράσω περισσότερο, δηλώνω την απόφασή µου να ανεξαρτητοποιηθώ από την παράταξη στην οποία ανήκω και µε την οποία εκλέχτηκα στις προηγούµενες δηµοτικές εκλογές.
Πρόκειται για απόφαση δύσκολη και καθόλου αβάσανιστη.
Πιστεύω εντούτοις ότι πρέπει να µας οδηγεί η συνείδησή µας, οι αρχές µας και οι αξίες µας.
Θα παραµείνω ανεξάρτητος δηµοτικός σύµβουλος και µε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι και να συνδράµω µε ευγενή κίνητρα στην επίλυση των προβληµάτων του Δήµου µας αποκλειστικά προς όφελος των συνδηµοτών µας.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κύριο Νικόπουλο γιατί µε συµπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του στις προηγούμενες εκλογές και να ευχηθώ καλή δύναµη στην πρώην παράταξή µου για το καλό του Δήµου µας και των συνδηµοτών µας.
Είµαι βέβαιος, είµαι πεπεισμένος θα έλεγα καλύτερα ότι η αγάπη όλων µας για τούτο τον τόπο περισσεύει, εκεί που διαφέρουµε και δεν τα βρίσκουµε καµιά φορά είναι γιατί µε διαφορετικό τρόπο προσπαθούμε ο καθένας µας να εκφράσει αυτή την αγάπη.
Θα σας παρακαλούσα κύριε πρόεδρε να µε απαλλάξετε µε σχετικές αποφάσεις, ως εκ του νόµου ορίζεται, πρωτίστως από την θέση του αντιπροέδρου αλλά και από όλες τις συµµετοχές µου στα όργανα του δήµου όπου ως µέλος της πρώην παράταξης µου είχα εκλεγεί.

Με εκτίµηση
Βασίλειος Τόπουλος
Δηµοτικός Σύµβουλος