Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Απόλλων Λάρισας - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3

Περίπατο στον κάμπο!

Ποδαρικό με το δεξί  έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, αφού επικράτησε άνετα 0-3 και παρέμεινε στην κορυφή της Super League 2.
Οι Ηπειρώτες ήταν καλύτεροι και στα 90 λεπτά και κυριάρχησαν από την αρχή, έχοντας μόλις στο 10' δοκάρι με σουτ του Αποστολόπουλου.
Ο Παμλίδης στη συνέχεια έχασε δύο ευκαιρίες σε δύο λεπτά και στο 31' ο Κάστρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΣ να φτάνει και στο 0-2, όταν στο 37' ο Κριζμάν με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Με την έναρξη τους δεύτερου μέρους, ο Απόλλων Λάρισας βγήκε μπροστά κι αναζήτησε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, απείλησε την αντίπαλη εστία όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.
Έτσι, ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού έβγαλε την πίεση που του ασκήθηκε, έφτασε και σε τρίτο τέρμα όταν ο Καρτάλης άφησε στον Λέο που με σουτ έκανε το 0-3 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): 
Γκέκας, Γκουστάβο Σάντος (Τασιούλης 60΄), Σουλιώτης (Μπρέμπος 85΄), Σκούπρα, Χατζής, Μπαστακός, Λίταινας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Σιφναίος, Ναζίμ (Νύκταρης 85΄).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): 
Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας (Ζιούλης 84΄), Αποστολόπουλος, Κάστρο, Σιόντης, Ξύδας (Καρτάλης 71΄), Λώλης (Λέο 55΄), Παμλίδης, Κρίζμαν.