Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Έφυγε από τη ζωή ο διεθνής διαιτητής Περικλής Βασιλάκης


Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 ετών ο διεθνής διαιτητής Περικλή Βασιλάκη.
Αποτέλεσε έναν από τους πιο γνωστούς διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υπήρξε και διεθνής.
Ο Βασιλάκης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Πρέβεζας και διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου και Αντιπεριφερειάρχης με το  συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη, ενώ ήταν και δύο φορές υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας με το ΠΑΣΟΚ.
Έγινε διάσημος μέσα από τις συμμετοχές του σε αθλητικές εκπομπές, ως καθηγητής διαιτησίας και “τηλεκριτικός” για αγώνες της Superleague και όχι μόνο.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδαςσε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας με θλίψη πληροφορήθηκε το θάνατο του Περικλή Βασιλάκη. Ο Περικλής Βασιλάκης, πέρα από τη δραστηριότητά του στους αθλητικούς χώρους, επέδειξε και θαυμαστή δράση στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας θρηνεί την απώλεια του μέλους της, ο οποίος διετέλεσε και πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».
Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης αποχαιρέτησε τον Περικλή Βασιλάκη με μήνυμά του στο Facebook:
«Σήμερα χάσαμε ένα Φίλο, τον Συνοδοιπόρο μας Περικλή Βασιλάκη, τέως Περιφερειακό Σύμβουλο, τέως Αντιπεριφερειάρχη, τέως Διεθνή Διαιτητή, Σπουδαίο Άνθρωπο. Μέγιστη η Απώλεια του για Πολλούς αλλά κυρίως για την Οικογένεια του. Αιωνία η Μνήμη του».
***

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο Νεοχώρι Πρέβεζας.