Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή κ. Γιάννη Στέφου στις 28 Ιουνίου


Στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Στέφος επισκέφθηκε στις 28 Ιουνίου το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου.
Η πρόεδρος του Κέντρου κα Κατερίνα Μιτοπούλου ενημέρωσε τον υποψήφιο για τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με την στελέχωση του Κέντρου με επαρκές προσωπικό μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, καθώς και για τις εργασίες ανακαίνισης των κτιριακών εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια ο κ. Στέφος επισκέφτηκε τους χώρους του Παραρτήματος ΑμεΑ Ιωαννίνων 'Νεομάρτυρας Γεώργιος' όπου μίλησε με τους εργαζόμενους και είδε τις άρτια εξοπλισμένες αίθουσες του χώρου.
Κατόπιν, ο υποψήφιος επισκέφθηκε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας όπου συναντήθηκε με τον κ. Στάθη Παπακίτσο, Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας.
 Ο κ. Παπακίτσος τόνισε τη σπουδαιότητα της στελέχωσης του ΣΕΠΕ με προσωπικό κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που επέτρεψε την αύξηση των ελέγχων για την αντιμετώπιση της ανασφάλιστης και υποδηλωμένης εργασίας.
Τέλος, ο κ. Στέφος επισκέφθηκε τα γραφεία της διοίκησης και το κεντρικό υποκατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, καθώς και την Εφορία Νεότερων Μνημείων, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση και το προσωπικό.