Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Τόπουλος Βασίλειος: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας


Αγαπητά μας παιδιά
Η ζωή είναι μία και μοναδική, γι' αυτό αξιοποιήστε την στο έπακρο. Σε μια εποχή όπου η ηθική κρίση και η οικονομική δυσπραγία έχει οδηγήσει αρκετούς στο περιθώριο, η ανάγκη για μια ελπίδα είναι τόσο αναγκαία όσο και το οξυγόνο.
Την ελπίδα αυτή έρχονται να δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες που ύστερα από πολύχρονη προσπάθεια και επιμονή καταφέραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Θέλω λοιπόν, να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες που ατενίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα το μέλλον, καθώς και στους γονείς τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους, που έδωσαν το δικό τους αγώνα με επιμονή και αγάπη και στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία των στόχων τους.
Όσο για τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την προσπάθειά τους και να τους επισημάνω ότι το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκως και δεν κρίνεται από μια στιγμή και για να πετύχει κάνεις στη ζωή του πρέπει να υπερπηδά τα εμπόδια και να επωφελείται από οτιδήποτε του τυχαίνει.
Καλή δύναμη και πρόοδο σε όλους!

Για την παράταξη
"Δύναμη ενότητας και ευθύνης για το Πωγώνι"
Βασίλειος Τόπουλος