Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Συνάντηση Θανάση Οικονόμου με νεολαία ΠΑΣΠ


Ιωάννινα, 23 Απριλίου 2012


Συνάντηση με τη νεολαία της ΠΑΣΠ στα γραφεία της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ είχε ο Θανάσης Οικονόμου στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την επίσκεψη του Βαγγέλη Βενιζέλου στα Γιάννενα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε για πολύ ώρα με τους νεολαίους για όλα τα κρίσιμα θέματα, με πρωταρχικό αυτό της ανεργίας, αλλά και για το ρόλο της νέας γενιάς στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.
Ο Θανάσης Οικονόμου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία της συμμετοχής στις εκλογές της 6ης Μαΐου και δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές είναι άμεσα συνδεδεμένη με το μέγεθος του κοινωνικού κράτους. Και άρα σ’ αυτές τις εκλογές η συμμετοχή θα είναι μικρή γιατί πλέον τα κόμματα δεν μπορούν να τάξουν στους πολίτες. Δεν ενστερνίζομαι αυτή την άποψη. Οι πολίτες που θα ψηφίσουν σ’ αυτές τις εκλογές θα δώσουν ένα μήνυμα: “Στοπ σε όσους αρνούνται να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Στοπ στους πολιτικούς που θεωρούν τον εαυτό τους επίκεντρο”. Τώρα, αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχή μας στις εκλογές για να δείξουμε ότι προτιμούμε την αλήθεια από ένα βολικό ψέμα μιας μέρας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να περιορίσουμε δαπάνες, χωρίς να περιορίσουμε τα ίδια τα αγαθά, το κοινωνικό κράτος».