Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Υψηλό το επίπεδο ηθικού των Ενόπλων Δυνάμεων

Υψηλότατο είναι το επίπεδο ηθικού και επαγγελματισμού στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σημείωσε δε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για όλους εκείνους που θα σκεφθούν να στραφούν εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας.
Παράλληλα επισήμανε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, ως κομμάτι της κοινωνίας, υποφέρουν και εκείνες ως θύματα της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
Εξέφρασε όμως την ελπίδα ότι η κρίση θα ξεπεραστεί και όλοι μαζί θα βρεθούμε στην αντίπερα όχθη και έτσι κάποτε θα ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στο εθνικό κέντρο επιχειρήσεων, απ' όπου επικοινώνησε με τον αρχιφύλακα του ακριτικού φυλακίου του Αγαθονησίου.
Υποδεχόμενος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτήρισε συγκινητική -αλλά και μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία- την απόφαση του Κάρολου Παπούλια να παραιτηθεί της αποζημίωσής του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.