Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Αδελφότητα Κάτω Ραβενιωτών Πωγωνίου: Στιγμές συγκίνησης στην προβολή της ταινίας του Νίκου Παπαπακώστα “Τα Μάρμαρά μας”


Μια ξεχωριστή στιγμή με παρουσίες που τιμούν την αδελφότητά μας η χθεσινή βραδιά!
Μια συντροφιά που σπάνια έχεις την τύχη να συναντάς!
Τα Μάρμαρά μας και ο σκηνοθέτης τους Νίκος Παπαπακώστας σε ένα δυναμικό κάλεσμα αφύπνισης και προβληματισμού για το ζήτημα της επιστροφής τους!

Στιγμές συγκίνησης αυτές της προβολής των τεμαχισμένων και κλεμμένων μαρμάρων που βρίσκονται μακριά από τον τόπο τους, ηχηρές οι απόψεις που ακούστηκαν των ομιλητών.
Ξεχωριστές οι παρουσίες των δύο συντελεστών του ντοκιμαντέρ της μουσειολόγου- αρχιτέκτονος κ.Αντιγόνης Παπαϊωάννου και του καθηγητή -αστροφυσικού Ξενοφώντα Μουσά!
Τιμή και χαρά η παρουσία του αντιπροέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ.Βασίλη Παπαϊωάννου και της συζύγου του κ. Ελένης Ζωίδου, του αγαπητού μας καθηγητή - συγγραφέα Θοδωρή Δεύτου, του καθηγητή και συγγραφέα Ευάγγελου Αυδίκου, του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων Καλαμά κ.Θανάση Τσεκούρα και πολλών φίλων και συγχωριανών!
Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία τον ιστορικό χώρο του Νew star art cinema για τη φιλοξενία!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, την υπομονή και τη βοήθεια του σκηνοθέτη και συνθέτη κυρίου Νίκου Παπακώστα στην όλη προσπάθειά μας!
Το μεγαλύτερο ευχαριστώ και την αμέριστη αγάπη μας στον παππού μας Βασίλη Πλόσκα που δίνει το παρών και γεμίζει κάθε χώρο, κάθε προσπάθειά μας με την αγάπη και την παρουσία του!