Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε διάφορα blogs

Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε διάφορα blogs που αφήνουν να εννοηθεί ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α τάσσεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπέρ κάποιου υποψηφίου δημάρχου ή υποψηφίου δημοτικού συμβούλου ανακοινώνει ότι:
Για τον  κ. Σταύρο Ζηκόπουλο,  ο οποίος αυτοβούλως έθεσε τον εαυτό του στο πλευρό του εισηγητή για την Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Πωγώνι, κ. Γιάννη Ντόντη ότι, ΚΑΜΙΑ επαφή δεν υπήρξε, πόσο δε μάλλον «προγραμματική σύγκλιση» με την δημοτική παράταξη του κ. Γιάννη Ντόντη και συνεπώς
ΔΕΝ υποστηρίζεται από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Υπενθυμίζουμε δε, ότι η ιδιότητα του κ. Σταύρου Ζηκόπουλου ως μέλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α,  δεν τον καθιστά αυτομάτως «προστατευόμενο»  ή υποστηριζόμενο από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Τα ίδια ισχύουν και για τον συνταχθέντα με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Καψάλη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Φωτίου.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν παίζει "μπάλα" στο γήπεδο των προσωπικών φιλοδοξιών του ενός εκάστοτε καιροσκόπου.
Και εν κατακλείδι δεν μπορεί να είσαι ΣΥ.ΡΙΖ.Α και να συντάσσεσαι μ' αυτούς που θέλουν την ΕΟΖ στο Πωγώνι όσο κι αν διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί του αντιθέτου, διότι το θέμα ΕΟΖ
ΔΕΝ έχει κλείσει.
Υπενθυμίζουμε δε ότι, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΩΓΩΝΙΟΥ με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισε να μη στηρίξει καμία από τις παρατάξεις που κατεβαίνουν στις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πωγωνίου και τα μέλη του να πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΩΓΩΝΙΟΥ