Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, (μέσω τηλεδιάσκεψης), τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, ώρα 13:00

 


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Σας  καλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί  στις  είκοσι οκτώ  (28)   του μηνός  Δεκεμβρίου 2020, ημέρα  Δευτέρα   και ώρα 13.00, ΜΕΣΩ   ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, με  θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση 7ης τροποποίησης του Προϋπολογισμού  Εσόδων-Εξόδων Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2020. (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού)

2. Τροποποίηση της υπ αριθμ. 13/63/22-10-2020 απόφασης του Π.Σ. Ηπείρου, για την υποβολή της πράξης με τίτλο: «Δικτύωση και προβολή της Πολιτιστικής Διαδρομής στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος» Άξονα Προτεραιότητας: 2 «Προστασία Του Περιβάλλοντος Και Αειφόρος Ανάπτυξη» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο της πρόσκλησης της Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου με κωδ. πρόσκλησης στο ΟΠΣΑΑ: 3301./ΕΥΔΠ_92 (εισήγηση: η Δ/νση Διά Βίου Μάθησης –Απασχόλησης-Εμπορίου & Τουρισμού)

3. Έγκριση σύναψης σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας με τον Δήμο Μετσόβου, για τη διάθεση κατάλληλου προσωπικού για την τεχνική υποστήριξη του Δήμου (Αίτημα του Δήμου Μετσόβου)

4. Έγκριση ειδικό σχεδίου αντιμετώπισης καταστροφών εξαιτίας πλημμυρικών φαινομένων Περιφέρειας Ηπείρου (εισήγηση: η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Π.Η.)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του  Π.Σ. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΓΑΝΑΣ

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr