Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 0-2

 


Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playouts.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες.

Οι περισσότερες εξ αυτών ανήκαν στον Απόλλων Σμύρνης.

Στο 11' μάλιστα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στον Ντάουντα, ο οποίος ανατράπηκε απ' τον Κάστρο. Ο Βάτσιος εξέτασε τη φάση στο VAR και διόρθωσε την απόφασή του.

Στο 18' ο ΠΑΣ απείλησε με μία κεφαλιά του Πανουργιά από κοντά.

Στο 22' ο Ντάουντα έχασε σπουδαία φάση, αφού πέρασε τον Χουτεσιώτη στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Στο 31΄ έπειτα από καλή κυκλοφορία των φιλοξενούμενων, ο Ρόσι γύρισε από τα αριστερά την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μαρκ Φερνάντεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη διάθεση να γίνει πιο επιθετικός.

Στο 57΄  ο Χουχούμης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Χουτεσιώτη γράφοντας το 0-2.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης (58' Αθανασίου), Πήλιος (72' Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Γροσδάνης (58' Τριάδης), Κρίζμαν και Παμλίδης.

Απόλλων Σμύρνης:

Βέρχουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεζ (72' Βάρκας), Φατιόν, Μπρούτσιτς, Ρώσση (90+ Ρηγόπουλος), Ντάουντα (85' Ιωαννίδης), Μπεντινέλι (86' Κιτοκό) και Λαγός.