Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Επισκέψεις κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και υποψηφίων βουλευτών, στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων


Με εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και του Κέντρου Υγείας Ιωαννίνων συναντήθηκαν σήμερα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ο υπεύθυνος Οργάνωσης Υγείας και μέλη της οργάνωσης.

Η επικαιροποίηση του οργανογράμματος του οργανισμού και η ένταξη σε αυτό όλων των αντικειμένων που θα συμβάλλουν στον εκσυγχρονισμό του ΕΚΑΒ, με στόχο την  καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, αποτελεί πάγιο και σημαντικό ζήτημα για τον οργανισμό.

Η ένταξη  των εργαζόμενων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά αλλά και η αναβάθμιση της εκπαίδευσης του προσωπικού, η πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού, η δημιουργία νέων σταθμών όπου αυτό κριθεί απαραίτητο και κυρίως η διατήρηση του και ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΚΑΒ, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. δεσμεύεται για ένταξη των εργαζόμενων στα βαρέα και ανθυιγεινά, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης του προσωπικού, τη δημιουργία νέων σταθμών σε διασύνδεση με τα Κέντρα Υγείας και για τον εκσυγχρονισμό του στόλου.

Η έλλειψη κρίσιμων επιστημονικών ειδικοτήτων αλλά και ο απολύτως αναγκαίος εκσυγχρονισμός του τεχνολογικού εξοπλισμού συζητήθηκαν στην επίσκεψη του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων.

Στις επισκέψεις συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Γρίβας, Θανάσης Οικονόμου, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη, ο Συντονιστής της ΟΜ Υγείας Λάμπρος Παπανδρέου και μέλη της οργάνωσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται απέναντι στα σχέδια  του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ για την υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση της υγείας και είναι σταθερά προσηλωμένος στην εξασφάλιση δημόσιας και δωρεάν παροχής φροντίδας, περίθαλψης και υγείας για όλους τους πολίτες της πατρίδας μας. Στις κυβερνητικές μας προτάσεις συμπεριλαμβάνεται η ενίσχυση του ΕΣΥ, το οποίο αποτελεί την μοναδική καταφυγή για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, για όλα τα δύσκολα και σοβαρά προβλήματα.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ