Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση -διά ζώσης- του Περιφερειακού Συμβουλίου, την Τρίτη 25 Απριλίου, ώρα 14:00

 


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 Σας καλούμε στις  είκοσι πέντε (25) του μηνός Απριλίου έτους 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα  14.00, στη συνεδρίαση  του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις  του  άρθρου 167 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Ιωάννινα), με τα παρακάτω θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για τους ελέγχους στα λεωφορεία μεταφοράς μαθητών

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επικύρωση πρακτικού-αποφάσεων της 4ης/9-3--2023   τακτικής- διά ζώσης- συνεδρίασης Π.Σ.

2. Κήρυξη  Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου " ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΣΤΗΣ, ΔΗΜΟΥ ΖΑΓΟΡΙΟΥ " σύμφωνα με την κτηματολογική μελέτη του έργου. (εισήγηση: η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.E. Ιωαννίνων)

3. Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2024-2027 της Περιφέρειας Ηπείρου (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού).

4. Αναμόρφωση πίνακα Οικονομικής Στοχοθεσίας προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου,  οικ. έτους 2023 (εισήγηση: η Δ/νση Οικονομικού).

5. Ανακατάταξη τμήματος της επαρχιακής οδού με αριθμό 2 και στο τμήμα του: Πρέβεζα – διασταύρωση με τη Νέα παραλιακή Οδό, στην Π.Ε. Πρέβεζας. (εισήγηση: η Δ/νση Τ.Ε. Περιφέρειας Ηπείρου).

6. Ενημέρωση-παρουσίαση  πεπραγμένων από το μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» , κου Γοργόλη, περίοδος 16-7-2020  έως 31-12-2022. (ενημέρωση: ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και μέλος του Δ.Σ. ΄΄ΣΧΕΔΙΑ΄΄, κος Γοργόλης Βασίλειος).

7.  Καθορισμός ετήσιας συνδρομής και εφάπαξ  εισφορά  στο Κέντρο Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Ιωαννίνων «Σχεδία» (εισήγηση: ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και μέλος του Δ.Σ. ΄΄ΣΧΕΔΙΑ΄΄, κος Γοργόλης Βασίλειος).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του  Π.Σ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΪΜΗ- ΜΠΟΤΣΗ

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr/