Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΣ Λαμίας 1-4

 

Ολισθηρός κατήφορος

Ο ΠΑΣ Λαμίας έφυγε με το τρίποντο από το "Ζωσιμάδες"  αφού επικράτησε με 4-1 στην αναμέτρηση με ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο 12' η Λαμία κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του Μαρτίνες από τον Καραχάλιο.

Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα αφού ήλεγξε τη φάση στο VAR.

Ο Καρλίτος εκτέλεσε, με τον Αθανασίου να πραγματοποιεί τρομερή επέμβαση, κρατώντας το 0-0.

Ο Αμαράλ στο 20' έκανε το γέμισμα στα δεξιά, βρήκε τον Καρλίτος και μ' ένα  δυνατό σουτ από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του ΠΑΣ, δίνοντας το προβάδισμα στη Λαμία με 0-1.

Ο Αμαράλ στο 22' αιφνιδίασε τον Αθανασίου, πάτησε περιοχή από τα δεξιά, τους πέρασε όλους και σούταρε με το δεξί, πετυχαίνοντας το 2-0 της Λαμίας.

Ο Κοσέλεφ στο 41' απέκρουσε το σουτ του Σόρια, η μπάλα πήρε ύψος, με τον Κόντε να κερδίζει την μονομαχία και να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-2.

Ο Εραμούσπε στο 45' δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να χτυπά στον Στάνκο και τον Κοσέλεφ να προσπαθεί να απομακρύνει με το ένα χέρι.

Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 61' Μαρτίνεθ μετά την κάθετη του Καρλίτος βγήκε σε τετ α τετ, με τον Αθανασίου να τον ανατρέπει.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ απέκρουσε και το δεύτερο πέναλτι.

Στο 62' σε μία φάση διαρκείας ο Αθανασίου βγαίνει να μαζέψει, αλλά χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, με τον Τσιλούλη να εκμεταλλεύεται το λάθος του τερματοφύλακα του ΠΑΣ για να γράφει το 1-3.

Ο Τόσιτς στο 81' μοίρασε κάθετα στον Τσιλούλη κι εκείνος έγραψε το 1-4 του  ΠΑΣ Λαμία.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου):

Αθανασίου, Σόρια (Λεό 46΄), Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος (Ριένστρα 67΄), Τζίνο, Τούτου, Ροσέρο (Ντεμίρ 67΄), Παμλίδης (Τζίμας 83΄), Κόντε (Μπάλαν 83΄).

ΠΑΣ Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος):

Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ  (Τσούκαλος 82΄), Καρλίτος (Τόσιτς 63΄), Σλίβκα (Σίντκλεϊ 76΄), Αμαράλ (Κορνέζος 82΄)