Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Εγκάρδια υποδοχή στη Χαλκίδα και εκπλήξεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, στο Καρδιομεταβολικό Σχολείο του Metropolitan Hospital

 

Εγκάρδια υποδοχή στη Χαλκίδα και εκπλήξεις από τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας   στο Καρδιομεταβολικό σχολείο του Metropolitan Hospital


«Η Καρδιομεταβολική Ιατρική στην πρόληψη της Καρδιαγγειακής Νόσου» αποτέλεσε το θέμα του Καρδιομεταβολικού Σχολείου, του Metropoltan Hospital, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας και την Πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνα Καρλή, με Συντονιστές τους κ.κ. Στέφανο Φούσα, Ανδρέα Μελιδώνη και Γενοβέφα Κολοβού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών τoυ Δημαρχείου Χαλκίδας (Μέγαρο Κότσικα), σε μια κατάμεστη αίθουσα, με εγκάρδια υποδοχή, εξαιρετική φιλοξενία και με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων Δήμου Χαλκίδας, τον Εξωραϊστικό, Περιβαλλοντικό, Πολιτιστικό Σύλλογο Κανήθου και το  Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας. 


Την κήρυξη της έναρξής της πραγματοποίησε εκπρόσωπος του  Μητροπολίτη Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων. 

Τη Δήμαρχο Χαλκίδας εκπροσώπησε, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δήμητρα Σακελλαράκη, δικηγόρος, η οποία αναφέρθηκε και στον αείμνηστο αδερφό του ε. Καθηγητή Καρδιολογίας, ποινικολόγο και π. Υπουργό, Αντώνη Φούσα.






Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Ευβοίας επιφύλασσε… έκπληξη, με απρόσμενη είσοδο γυναικείου χορευτικού τμήματος, με φορεσιές Σουλίου, οι οποίες χόρεψαν τραγούδια της Ηπείρου, προς τιμή του π. Προέδρου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Στέφανου Φούσα.