Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

Επίσκεψη Δημάρχου Ιωαννιτών στο 10ο ΚΑΠΗ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

 


Το 10ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κος Παπαγεωργίου Δημήτριος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Έργων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κο Αρλέτο Γεώργιο, τους οποίους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών κος Πάνου Δημήτριος, και η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα Τζιοβάρα Σοφία, στα πλαίσια της παρουσίασης του δεύτερου μέρους της δράσης με θέμα: «Γνωρίζω την πόλη μου περπατώντας- Οθωμανικά κτίρια της πόλης».

Η δράση αυτή ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 στο 10ο ΚΑΠΗ Ανατολής, σε συνεργασία με την εθελόντρια κα Μάνθου Χρύσα συνταξιούχο εκπαιδευτικό και είχε μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του 10ου ΚΑΠΗ, τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ για την ζεστή υποδοχή τους και συνεχάρη την κα Μάνθου για την εξαιρετική διοργάνωση αυτής της δράσης. Δήλωσε ακόμη ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ διότι επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για τα άτομα της 3ης ηλικίας, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στα μέλη τους και ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας τους ώστε να επιτευχθεί η υγιής γήρανση.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του συνεχάρη συντελεστές και συμμετέχοντες για την αξιόλογη αυτή δράση και δήλωσε ότι σκοπός του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» είναι να συνεχιστεί αυτή η δράση και στα υπόλοιπα ΚΑΠΗ και ενημέρωσε για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη περίοδο.

ΠΗΓΗ: www.ioannina.gr/