Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Άνοιξε τις πύλες της, η 21η Πανηπειρωτική Έκθεση

 


Παρουσία του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα και σύσσωμων των τοπικών αρχών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου, τα εγκαίνια της  21ης Πανηπειρωτικής Έκθεσης  στο Πανηπειρωτικο Στάδιο Ιωαννίνων, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Η συμμετοχή επιχειρήσεων όχι μόνο της Ηπείρου αλλά κι άλλων περιοχών της χώρας είναι δυναμική, ενώ για φέτος τιμώμενη Περιφέρεια είναι το Βόρειο Αιγαίο, μια ακριτική περιοχή με ποιοτικά τοπικά προϊόντα, με την οποία έχουμε πολλά κοινά.

Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης μεταξύ των άλλων ανέφερε, ότι  η Πανηπειρωτική έκθεση ήταν αυτή που έδωσε πριν μερικά χρόνια το έναυσμα στην Περιφέρεια για να ξεκινήσει να δίνει το παρόν σε διοργανώσεις του εξωτερικού, συνδυάζοντας την παρουσία της με αυτή των παραγωγών, ειδικά του πρωτογενούς τομέα.

Μέσα από τις συμμετοχές  σε εκθέσεις είδαμε μικρούς παραγωγούς να γίνονται μέγιστοι και μαζί με  μικρότερες εκθέσεις εντός Ηπείρου, δίνουμε την δυνατότητα και σε μικρότερους παραγωγούς να γνωριστούν με το καταναλωτικό κοινό. Εύχομαι καλή επιτυχία στους διοργανωτές και η Περιφέρεια πάντα θα στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες.