Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη του υφυπουργού κ. Γιώργου Αμυρά στο δασαρχείο Κόνιτσας

 


Στην ημερίδα με θέμα «Εκεί που σμίγουν τα Νερά με τα Γεφύρια» που διοργάνωσαν ο Δήμος Κόνιτσας, το Ελληνικό Δίκτυο Δήμων με Ποτάμια, η ΚΕΔΕ, η Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ και Δίκτυο Δήμων Περιοχής Πίνδου παραβρέθηκε ο υφυπουργός κ. Γιώργος  Αμυράς.

Ο κ.  Αμυράς  παρουσίασε, το Εθνικό Σχέδιο για το πόσιμο νερό, τα σχέδια διαχείρισης λεκανών και τα σχέδια διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας που έχουμε διαμορφώσει στο ΥΠΕΝ.

Ο υφυπουργός κ. Γιώργος  Αμυράς είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το δασαρχείο της Κόνιτσας.

 Είναι ο πρώτος υφυπουργός που έχει επισκεφτεί στην ιστορία το συγκεκριμένο δασαρχείο.

Ο υφυπουργός στη συνομιλία του με τον δασάρχη κ. Κωνσταντίνο  Τριάντη αλλά και τους υπόλοιπους υπαλλήλους του δασαρχείου τόνισε ότι πρωταρχικός σκοπός της κυβέρνησης είναι το περιβάλλον και ο πολίτης και έκανε αναφορά στο πλάνο για το καλύτερο αύριο της δασικής υπηρεσίας.

Κάθ  ομολογία του δασάρχη κ. Τριάντη αλλά και των υπαλλήλων ο υφυπουργός κ. Αμυράς είναι γνώστης των προβλημάτων και των ελλείψεων του Δασαρχείου.

Τέλος έδωσε την υπόσχεση για καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας είναι τεράστιας σημασίας για ένα δασαρχείο  το οποίο είχαν εγκαταλείψει και λειτουργούσε με την αυτοθυσία των υπαλλήλων του.