Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος: Αγροτική οδοποιία (δρόμος Τζουμπάκες)

 


Αγαπητοί συγχωριανοί (ήδη έχει αναρτήσει και ο Αντ/ρχος κ. Φωτίου Αθανάσιος φωτογραφίες για το συγκεκριμένο έργο και σας έχει πληροφορήσει σχετικά).

Σίγουρα οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) θα χαρούν που άλλος ένας δρόμος θα δίνει την δυνατότητα σε όλους μας να μετακινηθούν πιο εύκολα.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχετε την εντύπωση πως θα μπορούσε το κόστος του έργου αυτού, να υλοποιηθεί στο εσωτερικό δίκτυο της κοινότητας μας.

Το λέει από μόνος του ο τίτλος του έργου.

Αγροτική οδοποιία. Έτσι λοιπόν και με την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης, όλο το χωριό μας έχει πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις με ασφαλτόστρωση.

Μετά από τον παραποτάμιο δρόμο της Λεμπούσδας, έχουμε κι αυτόν πλέον.

Στο μέλλον θα υπάρξει κι άλλος.

Τώρα θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας πληροφορήσω αγαπητοί φίλοι, πως έχουμε καταθέσει το τεχνικό μας πρόγραμμα στον Δήμο και θα υλοποιηθεί πολύ σύντομα.

Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά και πολύ μεγάλο το κόστος. Όμως εμείς ως Τοπικό Συμβούλιο συζητάμε και προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις.

    Έχουμε και το μυαλό μας στους κτηνοτρόφους-αγρότες. Ήδη σε κάποιες συζητήσεις - ενημέρωση που έχει γίνει με αυτούς, τους εξήγησα πως σε κάποια επίσκεψη στον κ. Περιφερειάρχη μαζί με τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου συζητήσαμε και για το θέμα της ευκολότερης πρόσβασης στις μονάδες τους.

Η απάντηση του ήταν πως θα προσπαθήσει στο μέλλον για την βελτίωση των δρόμων τους.

Εμείς ως Τοπικό Συμβούλιο είμαστε εδώ, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες όλων των συγχωριανών και προσπαθούμε για την επίλυση των προβλημάτων.

     Κλείνοντας, θα ήθελα να Ευχαριστήσω την Δημοτική Αρχή και την Τεχνική Υπηρεσία που έκαναν τα αδύνατα δυνατά για την επιτυχή έκβαση και αυτού του έργου.

Με τιμή

Ο  Πρόεδρος Κοινότητας

Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος