Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ: Νέα κρούσματα κλοπών

Την τιμητική τους είχαν τα αρνιά!

Και νέα κρούσματα κλοπών είχαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην περιοχή του Πωγωνίου. Σειρά είχε αυτή την φορά ο Παρακάλαμος. Δυο κλοπές αναφέρθηκαν από συγχωριανούς.
Οι κλέφτες αυτή την φορά εισέβαλαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στη θέση «Λόγγος» και έκλεψαν αρνιά!
Σε μια τρίτη περίπτωση επιχείρησαν να παραβιάσουν την εξώπορτα επιχείρησης πλησίον του Δημοτικού καταστήματος Παρακαλάμου, έγιναν αντιληπτοί από το ιδιοκτήτη και τράπηκαν σε φυγή.
Η παρουσία της αστυνομίας σε κλίση του ιδιοκτήτη ήταν άμεση με δύο περιπολικά, οι δράστες όμως είχαν εξαφανιστεί.
Η ανασφάλεια που νιώθουν οι κάτοικοι της Πωγωνίου, ξεπερνά πλέον κάθε όριο καθώς τα κρούσματα κλοπών είναι πλέον καθημερινά.
Το φαινόμενο τελευταία έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και δυστυχώς αυξητικές τάσεις και λόγω της οικονομικής κρίσης, όλο και περισσότεροι οδηγούνται στην παρανομία, έχοντας πολλοί την ψευδαίσθηση, ότι εκεί θα λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.
Τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου και οι δηλώσεις των τοπικών αρχόντων δεν μπορούν να δώσουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα.
Οι κλέφτες και τα εγκληματικά στοιχεία θα αλωνίζουν ανενόχλητα στην περιοχή αφού γνωρίζουν ότι η αστυνόμευση είναι ελλιπής και η περιπολίες των συνοριακών τμημάτων ελάχιστες.
Θεατής στην όλη ιστορία η πολιτεία, που για χάρη του μνημονίου έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την ασφάλεια των πολιτών.


Μ.Κ.