Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος: Συνέχεια ασφαλτοστρώσεων στην Κοινότητά μας

 


Φίλοι συγχωριανοί - συνδημότες,

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν ασφαλτοστρώσεις στο χωριό μας, όπου ελπίζουμε να βοηθήσουν στην καθημερινότητα όλων μας.

Τα τμήματα δρόμων, δεν επιλέχθηκαν τυχαία στο Τεχνικό πρόγραμμα που υλοποιείται αγαπητοί φίλοι (κάποιοι δεν είχαν ΠΟΤΕ άσφαλτο και κάποιοι άλλοι βρισκόταν εντελώς σε κακή κατάσταση λόγω παλαιότητας).

Το Τοπικό Συμβούλιο, με γνώμονα το δίκαιο και την κατάσταση που βρίσκεται κάθε δρόμος στο χωριό μας κατέθεσε τις προτάσεις του στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και συνεργαστήκαμε για την υλοποίηση του (μακάρι να υπήρχε η οικονομική δυνατότητα του Δήμου να πραγματοποιούνταν σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου στην Κοινότητά μας, αλλά αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι δυνατό).

Συνάμα προσπαθήσαμε να διορθώσουμε και σημεία που δυστυχώς λόγω ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης αναγκαστήκαμε να σπάσουμε άσφαλτο καθώς και πολλές λακκούβες που εμφανίζονται.

Σίγουρα υπάρχουν ακόμη κι άλλες, αλλά εμείς θα βάζουμε τα δυνατά μας, ώστε να τις διορθώσουμε.

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια για την καλυτέρευση των δρόμων μας και η προσπάθεια θα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με γνώμονα το δίκαιο και με απολύτως Διαφανές ενέργειες για το καλό του τόπου που υπηρετούμε και πρωτίστως αγαπούμε.

Ήδη καταγράφουμε τα σημεία όπου  του χρόνου, ανεξαρτήτως προσώπων που θα προκύψουν από τις επικείμενες εκλογές, θα εκτελεστούν νέες ασφαλτοστρώσεις.

Η προσπάθεια μας θα συνεχίζεται, μέχρι την τελευταία ημέρα των καθηκόντων μας, πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο μας, όπως κάνουμε όλα τα χρόνια.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος