Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Περίληψη Διακήρυξης Πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου

Καλπάκι 10/05/2013
Αριθ. Πρωτ: οικ. 5916

Περίληψη Διακήρυξης Πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου (τρόφιμα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών των Παιδικών Σταθμών και των απόρων και ανήμπορων δημοτών του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πωγωνίου).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια ειδών παντοπωλείου (τρόφιμα για τις ανάγκες σίτισης των παιδιών των Παιδικών Σταθμών και των απόρων και ανήμπορων δημοτών του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πωγωνίου) συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 52.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία του Δημοτικού Καταστήματος Καλπακίου (κεντρικό Δημαρχείο) στις 16-05-2013 ημέρα Πέμπτη, με ώρα έναρξης του διαγωνισμού 10:00 π.μ.
Στο διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις /κοινοπραξίες αυτών ή συνεταιρισμοί της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, εφόσον ασκούν δραστηριότητα, συναφή με το προκηρυσσόμενο αντικείμενο.
Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται στο πόσο των 2.600,00 ευρώ. Ημερομηνία και ώρα λήξης της παραλαβής προσφορών ορίζεται η 16-05-2013 και ώρα 11:00 μ.μ.
Ο χρόνος παροχής των υπηρεσιών ισχύει για ένα έτος από την υπογραφή της Σύμβασης.
Κριτήριο κατακύρωσης:
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα τεύχη δημοπράτησης μέχρι το αργότερο την προηγούμενη ημέρα της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού, είτε από το Δήμο Πωγωνίου – Γραφείο Προμηθειών [κεντρικό κτίριο Δημαρχείου στο Καλπάκι, τηλ. 26533 60110, πληροφορίες Ευτυχία Λουϊζου] είτε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Δήμου (www.pogoni.gr ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ