Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση: Παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο Νομό Ιωαννίνων και των υποψηφίων στο Δήμο Ιωαννιτών τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στο Θεατράκι της Σκάλας, ώρα 7:00 μ.μ

 


Την παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο Νομό Ιωαννίνων και των υποψηφίων στο Δήμο Ιωαννιτών θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα, στο Θεατράκι της Σκάλας, η Λαϊκή Συσπείρωση.

Η παρουσίαση θα γίνει στις επτά το βράδυ.

Παράλληλα θα συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στο Εργατικό Κέντρο για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

«Η έγνοια μας και η αγωνία μας βρίσκεται με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους και τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας ανείπωτης καταστροφής. Ολόκληρα χωριά πνίγονται από την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού και των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων, από τα βουλωμένα φρεάτια, τα ακαθάριστα ρέματα.

Οι κομμουνιστές υποψήφιοι στους δήμους και την περιφέρεια, οι εκλεγμένοι στα αντίστοιχα όργανα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όχι μόνο στην Ήπειρο τονίζουν διαχρονικά και επίμονα την ανάγκη των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας. Η κατάσταση αυτή μας γεμίζει οργή.

Αυτές τις δύσκολες ώρες συνεχίζουμε τον αγώνα, οργανώνουμε την αλληλεγγύη για τους πλημμυροπαθείς στηρίζουμε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι:

– Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια , υπνόσακους.

– Εμφιαλωμένα νερά (κατά προτεραιότητα), χυμούς.

– Συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες κ.α), φρυγανιές – παξιμάδια, μπισκότα – κρουασάν – μπάρες δημητριακών – παστέλια, γάλα σε σκόνη.

– Είδη ατομικής υγιεινής (πάνες, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτικά, χαρτιά υγείας).

– Φακούς.