Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

 


Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε στο γήπεδο "Θόδωρος Κολοκοτρώνης¨ στην Τρίπολη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Ο Ριέρα στο 3' πήρε την μπάλα από τα δεξιά κινήθηκε έξω  από τη μεγάλη περιοχή σούταρε με το αριστερό, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 1-0 του Αστέρα.

Στο 35' ο Άλβαρες έκανε ένα γέμισμα από την άμυνα προσπαθώντας να βρει τον Μπαράλες. Η μπάλα πέρασε τόσο από τον Αργεντινό, όσο και από τον αμυντικό του ΠΑΣ και με τα φάλτσα που είχε σε συνδυασμό με το λάθος υπολογισμό του Πίρσμαν έβγαλε τον Ριέρα σε θέση τετ α τετ και εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά τον Λοντίγκιν για να κάνει το 2-0.

Αστέρας Τρίπολης:

Τσιφτσής: Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Σίτο (Κρεσπ 60΄), Βαλιέντε (Κανελλόπουλος 93΄) Σανταφέ (Ιγκλέσιας 46΄), Ριέρα  (Τιλίκα 74΄), Σόνι (Καπίγια 74΄), Μπαράλες

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος  (Μίνα 80΄), Πίρσμαν (Ποζνάσκι 80΄), Οικονομόπουλος (Mπρένερ 46΄), Στάνκο (Λώλης 46΄), Λιάσος, Μέντες, Περέα  (Παντελάκης 80΄)