Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-4

 


Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες» από το ΠΑΟΚ με 4-0, για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Στο 29' κόρνερ από τα αριστερά ο Άκπομ πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στον αγκώνα του Μιλιντσεάνου με τον διαιτητή να πηγαίνει στο VAR για να δει ξανά τη φάση.

Ο Κούρτιτς ευστόχησε καθώς έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 44'  σέντρα από τα αριστερά με τον Σνάιντερ μέσα στην περιοχή να πιάνει το σουτ με τη μία αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Κάθετη μπαλιά προς τον Αουγκούστο στο 53' ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ πάνω από την εστία του Λοντίγκιν.

Στο 63' ο Ζϊβκοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας, δεν την έδωσε στον Λύρατζη, που έκανε την κίνηση και τη γύρισε προς τον Κούρτιτς που έκανε το σουτ με τη μία, πέρασε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0 του ΠΑΟΚ.

Ο Άκπομ στο 68' έδωσε στον Αουγκούστο ο οποίος έκανε την κίνηση από τα αριστερά, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 3-0 του ΠΑΟΚ.

Ο Μπίσεσβαρ στο 89' πέρασε την κάθετη πάσα στον Άκπομ ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 4-0.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Μορέιρα, Γκαρντάβσκι (Σιόντης 71΄), Ντομίνγκες, Λιάσος (Λώλης 71΄), Μιλιτσεάνου  (Mπρένερ 71΄), Σνάιντερ  (Τριάδης 83΄)

ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο (Ίνγκασον 65΄), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς (Σβαμπ 74΄), Τσιγγάρας, Μουργκ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Άκπομ